Sätta in pengar på ditt Apple-ID-saldo

Använd en betalningsmetod, till exempel ett kredit- eller betalkort, för att sätta in pengar på ditt Apple-ID-saldo. Använd sedan ditt Apple-ID-saldo för att köpa appar, spel, musik, iCloud-lagring och mer.

Om du inte vill sätta in pengar på ditt Apple-ID-saldo utan lägga till en betalningsmetod läser du om hur du gör det här.

Sätta in pengar på ditt Apple-ID-saldo på en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna App Store-appen.
  2. Klicka på ditt foto eller inloggningsknappen  längst upp på skärmen.
  3. Tryck på ”Lägg till pengar till Apple-ID.”
    iPhone som visar alternativet Sätta in pengar på Apple-ID.
  4. Vill du sätta in pengar direkt trycker du på det belopp som du vill sätta in. Om du automatiskt vill öka ditt saldo i framtiden trycker du på Automatisk laddning. Vad är Automatisk laddning?
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra köpet. En del betalningsmetoder kan uppmana dig att verifiera ditt köp med ett textmeddelande eller annan metod.

Sätta in pengar på ditt Apple-ID-saldo på en Mac eller pc

1. Öppna App Store på din Mac. På en pc öppnar du iTunes för Windows. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  2. Öppna sidan Kontoinformation. Gör så här:
    • På en Mac väljer du Affär > Visa mitt konto från menyraden i skärmens överkant. Klicka sedan på Visa information längst upp på skärmen.
    • Välj Konto > Visa mitt konto högst upp i iTunes-fönstret på en pc. Logga in med ditt Apple-ID och klicka sedan på Visa konto.
  3. Klicka på Sätt in pengar på Apple-ID på sidan Kontoinformation.
    Sidan Kontoinformation som visar alternativet Lägg till pengar på Apple-ID.
  4. Klicka på det belopp som du vill sätta in. Om du automatiskt vill öka ditt saldo i framtiden trycker du på Automatisk laddning. Vad är automatisk laddning?
  5. Klicka på Nästa och bekräfta ditt val. En del betalningsmetoder kan uppmana dig att verifiera ditt köp med ett textmeddelande eller annan metod.

Fyll på ditt Apple-ID-saldo automatiskt

Ställ in Automatisk laddning om du vill fylla på ditt Apple-ID-saldo automatiskt. Du kan fylla på ditt saldo per vecka, varannan vecka eller per månad. Eller du kan automatiskt fylla på när saldot är lågt.

Om du vill stänga av Automatisk laddning, går du tillbaka till sidan Lägg till pengar och klickar på Stäng av Automatisk laddning.

* I vissa länder och regioner är eventuellt inte dessa påfyllnadsalternativ tillgängliga.

Få hjälp med ditt Apple-ID-saldo