Apple FIPS Secure Enclave Processor Secure Key Store Cryptographic Module 1.0

Läs om den kryptografiska hårdvarumodulen som erbjuder säker nyckellagring med SEP (Secure Enclave Processor) för Apples ARM-baserade SoC (System-on-Chip).

Den kryptografiska hårdvarumodulen, Apple SEP Secure Key Store Cryptographic Module, kräver ingen installation eller konfiguration för att vara i FIPS-läge för FIPS 140-2-efterlevnad på enheter som använder iOS 11, tvOS 11, watchOS 4 och T2 fast mjukvara på SoC A, S och T.

Fullständiga instruktioner om hur du använder moduler på ett korrekt sätt finns i Crypto Officer Role Guide for FIPS 140-2 Compliance for SEP Secure Key Store.

Andra operativsystem

Läs mer om produktsäkerhet, verifieringar och vägledning för:

Publiceringsdatum: