Så här vidarebefordrar du SMS-/MMS-meddelanden på din iPhone

SMS/MMS är meddelanden som du kan skicka till andra mobiltelefoner eller till en iPhone.

Ställa in vidarebefordran av textmeddelanden

Du kan vidarebefordra textmeddelanden från din iPhone till din iPad, iPod touch eller Mac. Gör så här:

1. På alla dina iOS-enheter går du till Inställningar > Meddelanden. På din Mac går du till Meddelanden > Inställningar och klicka sedan på iMessage. Se till att du är inloggad på iMessage med samma Apple-ID på alla dina enheter.
  2. På din iPhone går du till Inställningar > Meddelanden och tryck sedan på SMS-koppling.
  3. Välj vilka enheter som ska kunna skicka och ta emot textmeddelanden från din iPhone.

Medan din iPhone är på och ansluten till wifi eller ett mobilnät kan nya SMS- och MMS-meddelanden, som visas i gröna textbubblor, skickas och tas emot på enheterna som du har lagt till.

iCloud håller nu hela meddelandehistoriken uppdaterad och tillgänglig på alla dina enheter, till och med när du ställer in en ny enhet. Läs om hur du håller alla dina meddelanden i iCloud.

Vidarebefordra äldre meddelanden

1. Håll in meddelandebubblan som du vill vidarebefordra och tryck sedan på Mer.
  2. Välj meddelandena som du vill vidarebefordra.
  3. Tryck på symbolen Vidarebefordra och ange en kontakt.
  4. Tryck på symbolen Skicka meddelande när du vill skicka det.