Lägga till musik som ska spelas upp härnäst i kön

Med Apple Music-appen kan du köa musik som du vill lyssna på. Låt vänner lägga till musik i din kö. Och för över din musikkö fram och tillbaka mellan iPhone och HomePod så att du kan fortsätta lyssna utan att missa en sekund.

Lägg till musik i kön Nästa

Följ stegen nedan för din enhet.

På din iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-telefon

1. Öppna Apple Musik-appen och spela upp en låt, ett album eller en spellista.
  2. Hitta musik som du vill lägga till i kön Nästa.
    • Öppna det album eller den spellista du vill lägga till. På din iPhone, iPad eller iPod touch trycker du på Mer symbolen för fler alternativ. På din Android-enhet trycker du på Mer symbolen för fler alternativ.
    • Tryck och håll ned en låt för att lägga till den.
  3. Tryck på Spela härnäst  eller Spela senare .

Hantera kön Nästa

Tryck på låten som spelas längst ned på skärmen för att öppna Spelas Nu och tryck sedan på Nästa  . Härifrån kan du göra följande:

• Ändra ordning i kön: Tryck på symbolen för att ändra ordning bredvid en låt och dra den upp eller ner.
  • Ta bort en låt: svep vänster på den och tryck sedan Ta bort.
  • Se din lyssningshistorik: rulla upp till Historik för att se musik som du har lyssnat på.

Om du väljer att spela upp ett nytt album eller en ny spellista får du möjligheten att spara kön Nästa eller rensa den.

På Mac eller pc

1. På en Mac: öppna Apple Music-appen. På en pc: öppna iTunes för Windows.
  2. Spela upp en låt, ett album eller en spellista.
  3. Hitta musik som du vill lägga till i kön Nästa.
  4. På en Mac: klicka på Mer  bredvid en låt, ett album eller en spellista. På en pc: högerklicka på en låt, ett album eller en spellista.
  5. Välj Spela härnäst eller Spela senare.

Hantera kön Nästa

Klicka på Nästa  högst upp i fönstrets högra hörn. Härifrån kan du göra följande:

• Ändra ordning i kön: dra en låt upp eller ner.
  • Ta bort en låt: Håll pekaren över låten och klicka på Radera symbol för Radera.

Om du väljer att spela upp ett nytt album eller en ny spellista får du möjligheten att spara kön Nästa eller rensa den.

På en Apple TV eller HomePod

Om du har en Apple Music-prenumeration kan du använda Apple Music-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch för att lägga till musik i kön på din Apple TV och HomePod.

1. Anslut din iPhone, iPad eller iPod touch till samma wifi-nätverk som din Apple TV eller HomePod är ansluten till.
  2. Öppna Apple Music-appen och tryck sedan på spelaren längst ner på skärmen för att öppna Spelas nu.
  3. Tryck på AirPlay .
  4. Rulla ner och tryck på kortet för HomePod eller Apple TV. Tryck sedan på det igen och gå tillbaka till Apple Music-appen och se kön Nästa för den enheten.
  5. Hitta musik som du vill lägga till i kön Nästa.
    • Öppna det album eller den spellista som du vill lägga till och tryck sedan på Mer symbolen för fler alternativ i det övre högra hörnet.
    • Tryck och håll ned en låt för att lägga till den.
  6. Tryck på Spela härnäst  eller Spela senare .

Dela styrning av kön Nästa

Om du är på besök hos en vän eller om du har gäster på besök, kan ni alla styra vad spelas upp härnäst i kön på en Apple TV eller HomePod. Alla behöver bara en prenumeration på Apple Music och en iPhone, iPad eller iPod touch som är ansluten till samma wifi-nätverk som HomePod eller Apple TV.

1. Öppna Apple Music-appen och tryck sedan på spelaren längst ner på skärmen för att öppna Spelas nu.
  2. Tryck på AirPlay .
  3. Rulla ner och tryck på kortet för HomePod eller Apple TV. Tryck sedan på det igen och gå tillbaka till Apple Music-appen och se kön Nästa för den enheten.
  4. Hitta musik som du vill lägga till i kön Nästa.
    • För att lägga till ett album eller en spellista trycker du på Mer symbolen för fler alternativ i det övre högra hörnet.
    • Tryck och håll ned en låt för att lägga till den.
  5. Tryck på Spela härnäst  eller Spela senare .

Överföra kön Nästa mellan iPhone och HomePod

Uppdatera din HomePod och iPhone till den senaste versionen av iOS. Sedan kan du föra över det du lyssnat på mellan de två enheterna automatiskt eller bara med ett tryck.

• Håll din iPhone inom 90 cm från din HomePod för att föra över det som spelas på din iPhone eller HomePod. Tryck sedan på meddelandet på din iPhone där det står Spela på HomePod.
  • Håll din iPhone nära ovanför din HomePod för att automatiskt överföra det som spelas fram och tillbaka mellan iPhone och HomePod.

HomePod är inte tillgängligt i alla länder och regioner.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.