Snabbladda din iPhone X, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus

Använd snabbladdning för att ladda batteriet i iPhone upp till 50 procent på 30 minuter.*

Snabbladdning är ett snabbt och smidigt sätt att ladda iPhone X, iPhone 8 och iPhone 8 Plus. iPhone kan snabbladdas upp till 50 procent på 30 minuter när du använder en Apple USB-C till Lightning-kabel och en av följande adaptrar:

• Apple 29 W, 30 W, 61 W eller 87 W USB-C-strömadapter
  • En jämförbar USB-C-strömadapter från tredje part som har stöd för strömleverans över USB (USB-PD)

Om du inte är säker på vilken Apple-strömadapter du har ska du kontrollera wattalet på adapterns undersida:

*Testerna utfördes av Apple i augusti 2017 med förhandsversioner av iPhone X, iPhone 8 och iPhone 8 Plus samt mjukvara och Apple USB-C-strömadaptrar (29 W-modell A1540, 61 W-modell A1718, 87 W-modell A1719). Snabbladdningstesterna utfördes med urladdade iPhone-enheter. Laddningstiden varierar beroende på omgivande faktorer. De faktiska resultaten varierar.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.