Snabbladda din iPhone

Använd snabbladdning med vissa iPhone-modeller. Du kan ladda batteriet i din iPhone upp till 50 procent på ungefär 30 minuter.

Du kan snabbladda batteriet i din iPhone 8 och senare upp till 50 procent på cirka 30 minuter.1

Snabbladdning fungerar när du använder en Apple usb-C-till-Lightning-kabel och en av dessa adaptrar:

• Apple 18 W, 20 W,2 29 W, 30 W, 61 W, 87 W eller 96 W usb-C-strömadapter
  • En jämförbar usb-C-strömadapter från tredje part som har stöd för strömleverans över usb (usb-PD)

Om du inte är säker på vilken Apple-strömadapter du har ska du kontrollera wattalet på adapterns undersida:

En 20 W usb-C-strömadapter med dess certifieringsmärke.

1. Testerna utfördes av Apple i augusti 2017 med förhandsversioner av iPhone X, iPhone 8 och iPhone 8 Plus samt mjukvara och i augusti 2018 med förhandsversioner av iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR samt mjukvara och Apple usb-C-strömadaptrar (18 W modell A1720, 29 W modell A1540, 30 W modell A1882, 61 W modell A1718, 87 W modell A1719). Tester som utfördes av Apple i augusti 2019 med en testversion av iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max samt mjukvara och Apple usb-C-strömadaptrar (18 W modell A1720, 29 W modell A1540, 30 W modell A1882, 61 W modell A1947 och 87 W modell A1719). Tester som utfördes av Apple i februari 2020 med en testversion av iPhone SE (2:e generationen) samt mjukvara och Apple usb-C-strömadaptrar (18 W modell A1720 och 30 W modell A1882). Testerna utfördes av Apple i september 2020 med förhandsversioner av iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max-enheter samt mjukvara och tillbehör Apple usb-C-strömadapter (20 W modell A2305). Snabbladdningstesterna utfördes med urladdade iPhone-enheter. Laddningstiden varierar beroende på omgivande faktorer. De faktiska resultaten varierar.

2. Du måste ha en strömadapter på 20 W eller högre för att kunna snabbladda din iPhone 12.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.