Om du inte kan komma åt App Store eller andra av Apples medietjänster, eller inte kan redigera din betalningsinformation

Du kanske använder föråldrad mjukvara eller hårdvara.

Om du inte kan redigera betalningsinformation i App Store eller iTunes Store

Den 30 juni 2018 implementerade Apple ändringar för att säkerställa att din ekonomiska information är skyddad när du köper något i App Store eller iTunes Store. Som en följd av dessa ändringar kan du inte längre ändra din Apple-ID-betalningsinformation från enheter som använder följande versioner av Apple-mjukvara:

• iOS 4.3.5 eller tidigare
  • macOS Mountain Lion 10.8.5 eller tidigare
  • Apple TV-mjukvaran 6.2.1 eller tidigare

Gör så här om du använder en av dessa versioner på din enhet och behöver ändra din betalningsmetod:

1. Uppdatera din enhet till den senaste versionen av mjukvaran.
  2. Redigera din betalningsinformation.

Alternativt kan du redigera din betalningsinformation på en annan enhet som använder en nyare mjukvara.

Om du inte kan komma åt iTunes Store på din enhet

Den 25 maj 2018 genomförde Apple ändringar som förhindrar vissa enheter med äldre mjukvara från att använda iTunes Store.

Använder du Windows XP eller Vista på din dator?

Din version av Windows stöds inte längre av Microsoft och du kan inte använda den senaste versionen av iTunes eller komma åt iTunes Store. Du kan fortsätta använda din tidigare versioner av iTunes på din Windows-dator men utan support från Apple. Du kommer dock inte att kunna köpa något från iTunes Store eller hämta om tidigare köp på den datorn.

Om du vill köpa något från iTunes Store eller hämta om tidigare köp måste du först uppdatera till Windows 7 eller senare och hämta senaste versionen av iTunes.

Är din hårdvaruprodukt av äldre modell?

Om du har en utrangerad produkt som Apple TV (1:a generationen) eller Apple TV (2:a generationen) är det inte säkert att du kan använda iTunes Store. Utrangerade Apple-produkter kommer inte att uppdateras. Kontrollera om din enhet är angiven som utrangerad.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.