Dela GarageBand för iOS-låtar eller Musikmemon till YouTube och Facebook

Du kan använda iMovie för iOS för att dela GarageBand-låtar eller Musikmemon som du har skapat på din iPhone, iPad eller iPod touch till YouTube eller Facebook.

Om du vill dela dina GarageBand-låtar eller Musikmemon till YouTube eller Facebook delar du dem först till iMovie. Sedan delar du filmen med din låt till YouTube eller Facebook. Se till att du har iMovie installerat på din iOS-enhet innan du börjar. Om du inte har det så hämtar och installerar du iMovie från App Store

Dela dina GarageBand-låtar till iMovie

1. Öppna GarageBand och om det behövs öppnar du läsaren Mina låtar:
    • På en iPhone eller iPod touch trycker du på navigationsknappen i reglagefältet och sedan på Mina låtar.
    • På en iPad trycker du på Mina låtar i reglagefältet.
  2. I Mina låtar trycker du på Markera. Därefter trycker du på låten som du vill dela och sedan på Dela.
  3. På skärmen Dela låt trycker du på Låt.
  4. Välj låtens ljudkvalitet och ange valfri information om låten. Tryck sedan på Dela.
  5. Tryck på Kopiera till iMovie. GarageBand exporterar låten till iMovie och iMovie öppnas automatiskt.

Dela dina Musikmemon till iMovie

1. Öppna Musikmemon.
  2. Tryck på  längst upp på skärmen.
  3. Tryck på det Musikmemo du vill dela och tryck sedan på vågformen för att öppna Musikmemot i vyn Detaljer.
  4. Tryck på Dela-knappen och därefter på Kopiera till iMovie. Dina Musikmemon exporteras till iMovie och iMovie öppnas automatiskt.

Skapa en ny film och dela till YouTube eller Facebook

När du har delat dina GarageBand-låtar eller Musikmemon till iMovie kan du dela dem till YouTube eller Facebook

1. Om du inte har några iMovie-projekt på enheten skapar iMovie automatiskt en ny film. Om det finns iMovie-projekt på enheten trycker du på Skapa ny film när iMovie öppnats. Din låt eller Musikmemo visas automatiskt i den nya filmens tidslinje.
  2. Tryck på Klar och tryck sedan på Dela-knappen  längst ned på skärmen.
  3. Tryck på YouTube eller Facebook och logga sedan in på ditt Google-/YouTube-konto eller Facebook-konto.
  4. Välj en storlek och ange metadatataggar som du vill lägga till och tryck sedan på Dela.
  5. Tryck på Publicera. Du får ett meddelande om att filmen har publicerats.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.