Spela in skärmen på iPhone, iPad eller iPod touch

Läs om hur du kan skapa skärminspelning med ljud på din iPhone, iPad och iPod touch.

iPhone som visar hur du spelar in din skärm

Så här spelar du in skärmen

1. Gå till Inställningar > Kontrollcenter och tryck sedan på knappen Lägg till bredvid Skärminspelning.
  2. Öppna Kontrollcenter på din iPhone eller på din iPad.
  3. Tryck på den grå inspelningsknappen grå inspelningssymbol och vänta sedan på tre sekunders nedräkningen.
  4. Avsluta Kontrollcenter för att spela in din skärm.
  5. För att stoppa inspelningen öppnar du Kontrollcenter och trycker sedan på den röda inspelningsknappen symbol för röd skiva. Du kan även trycka på det röda statusfältet längst upp på skärmen och trycka på Stopp.

Gå till appen Foton och välj din skärminspelning.

Vissa appar kanske inte tillåter dig att spela in ljud eller video. Du kan inte spela in din skärm och använda skärmdubblering samtidigt.