Om Apple USB-C Digital AV Multiport-adaptern

Ansluta en Mac med Thunderbolt 3-port (USB-C) eller USB-C-port till en HDMI-skärm samtidigt som du laddar din Mac-dator och ansluter till en USB-A-enhet.

adapter

USB-C Digital AV Multiport-adapter ansluter en Mac-dator med en Thunderbolt 3-port (USB-C) eller USB-C-port till en skärm som använder en HDMI-kabel. Den ansluter även din Mac-dator till USB-A-enheter och innehåller en USB-C-port för att ladda din bärbara Mac-dator. Alla tre portarna kan användas samtidigt.

Dessa Mac-modeller har en eller flera portar som är kompatibla med den här adaptern:

Video

HDMI

Använd den här adapterns HDMI-port med en skärm, tv eller projektor som ansluts med en HDMI-kabel. Den är HDCP-kompatibel och har stöd för HDMI 1.4b i dessa upplösningar och uppdateringsfrekvenser när den används med macOS Sierra 10.12 eller senare och en kompatibel skärm:

Överföra data och ladda andra enheter

USB-A

Använd adapterns USB-A-port med USB-minnen, kameror och andra enheter som ansluter till USB-A för dataöverföring och laddning. Den har stöd för dataöverföringshastigheter upp till 5 GBit/s (USB 3.1 Gen 1).

Du kan exempelvis ansluta Apples Lightning-till-USB-kabel till den här porten för att ladda din iPhone, iPad eller iPod.

Ladda din Mac-dator

USB-C

Använd adapterns USB-C-port för att ladda din Mac-dator, inte för att överföra data eller video. Exempelvis kan du ansluta ena änden av Apple Thunderbolt 3-kabeln (USB-C) eller Apple USB-C-laddningskabeln till den här adapterns USB-C-port, och ansluta den andra änden till en Apple USB-C-strömadapter.

Den här porten ger max 60 W ström vilket är lämpligt för MacBook-modeller och 13-tums MacBook Pro-modeller. För optimala laddningsprestanda på 15 tums MacBook Pro-modeller bör du ansluta strömadaptern direkt till Mac-datorn och inte genom adaptern.

Denna adapter drar ström från din Mac-dator även när den är i viloläge. Koppla från adaptern när din bärbara Mac-dator inte är ansluten till elnätet för att undvika att batteriet töms.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.