Upprepa och blanda musik

Du kan be Siri att slå på eller stänga av blandning och upprepning i Apple Music. Eller så kan du slå på eller stänga av blandning och upprepning manuellt genom att använda kontrollerna i appen Apple Music.

Fråga Siri

Du kan enkelt slå på eller stänga av blandning och upprepning genom att be Siri.

Slå på eller stänga av blandning

• ”Hej Siri, blanda det här albumet.”
  • ”Hej Siri, spela upp spellistan roadtrip med blandning.”
  • ”Hej Siri, slå på blandning.”

Slå på eller stänga av upprepning

• ”Hej Siri, upprepa det här albumet.”
  • ”Hej Siri, upprepa den här spellistan.”
  • ”Hej Siri, upprepa den här låten.”
  • ”Hej Siri, stäng av upprepning.”

Slå på eller stänga av blandning och upprepning i appen Apple Music

På din iPhone, iPod touch eller en Android-telefon

1. Öppna appen Apple Music.
  2. Spela upp en låt, ett album eller en spellista.
  3. Tryck på låten som spelas längst ner på skärmen.
  4. Tryck på symbolen för Nästa som spelas symbolen för Nästa som spelas i det nedre högra hörnet när skärmen visas.
  5. I det övre högra hörnet på skärmen Nästa som spelas kan du göra följande:

På din iPad

1. Öppna appen Apple Music.
  2. Spela upp en låt, ett album eller en spellista.
  3. I spelaren längst ner på skärmen kan du göra följande:
    • Tryck på knappen Blanda knappen Blanda för att slå på eller stänga av blandning.
    • Tryck på knappen Upprepa knappen Upprepa för att upprepa ett album eller en spellista, upprepa en låt eller stänga av upprepning.
      Kan du inte se blanda eller upprepa?
      En iPad som visar blanda och upprepa i spelaren längst ned i appen Apple Music

På Apple Watch Series 3 eller senare

1. Anslut AirPods eller Bluetooth-hörlurar till din Apple Watch.
  2. Öppna appen Musik.
  3. Spela upp en låt, ett album eller en spellista.
  4. Tryck på symbolen för Nästa som spelas symbolen för Nästa som spelas
  5. Överst på skärmen Nästa som spelas kan du göra följande:

På Mac eller pc

1. Öppna appen Apple Music eller iTunes.
  2. Spela upp en låt, ett album eller en spellista.
  3. Du kan göra följande överst i fönstret:
    • Klicka på knappen Blanda knappen Blanda för att slå på eller stänga av blandning.
    • Klicka på knappen Upprepa knappen Upprepa för att upprepa ett album eller en spellista, upprepa en låt eller stänga av upprepning.
      Kan du inte se blanda eller upprepa?

Om du inte kan se blanda eller upprepa

• Uppdatera din enhet till den senaste versionen aviOS, iPadOS, watchOS eller macOS. Om du har en PC uppdaterar du till den senaste versionen av iTunes för Windows. Om du har en Android-telefon ska du uppdatera appen Apple Music till den senaste versionen.
  • Du kan inte blanda och upprepa låtar i din autouppspelningskö. Om du lyssnar på musik i din autouppspelningskö försvinner knapparna för blandning och upprepning. Du kan endast blanda och upprepa låtar, album eller spellistor.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.