Upprepa och blanda musik

På skärmen Nu spelas i appen Musik kan du upprepa och blanda musik.

Upprepa en spellista, ett album eller en låt

Be Siri aktivera eller inaktivera upprepning. Du kan också använda kontrollerna i appen Musik på din iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, Mac, Android-enhet eller i iTunes för Windows på din pc.

Aktivera eller inaktivera upprepning på din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhet

1. Öppna Musik-appen och spela upp en låt, ett album eller en spellista.
  2. Tryck på låten som spelas upp längst ned på skärmen för att öppna Nu spelas.
  3. Tryck på Kommande  i menyn längst ner på skärmen.
  4. Du kan aktivera eller inaktivera upprepning högst upp på skärmen Kommande:
    • Tryck på Upprepa  så att det ser ut som  för att upprepa ett album eller en spellista.
    • Tryck på Upprepa  tills du ser för att upprepa en låt.
    • Tryck på  eller  tills du ser  om du vill stänga av upprepning.

Öppna Nu spelas och titta efter  eller  om du vill se efter om upprepning är aktiverat.

Aktivera eller inaktivera upprepning på din Mac eller pc

1. På din Mac: öppna Musik-appen. På en pc: öppna iTunes för Windows.
  2. Spela upp en låt, ett album eller en spellista.
  3. Du kan aktivera eller inaktivera upprepning högst upp i fönstret:
    • Klicka på Upprepa  så att det ser ut som  för att upprepa ett album eller en spellista.
    • Klicka på Upprepa  tills du ser för att upprepa en låt.
    • Klicka på  eller  tills du ser  om du vill stänga av upprepning.

Aktivera eller inaktivera upprepning på din Apple Watch Series 3 eller senare

1. Anslut AirPods eller Bluetooth-hörlurar till din Apple Watch.
  2. Öppna appen Musik.
  3. Spela upp en låt, ett album eller en spellista.
  4. Tryck på Kommande . Här kan du aktivera och inaktivera upprepning:
    • Tryck på Upprepa  så att det ser ut som  för att upprepa ett album eller en spellista.
    • Tryck på Upprepa  tills du ser för att upprepa en låt.
    • Tryck på  eller  tills du ser  om du vill stänga av upprepning.

Blanda musik

Be Siri aktivera eller inaktivera blandning. Du kan också använda kontrollerna i appen Musik på din iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, Mac, Android-enhet eller i iTunes för Windows på din pc.

Aktivera eller inaktivera blandning på din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhet

1. Öppna appen Musik.
  2. Öppna ett album eller en spellista.
    • Aktivera eller inaktivera blandning genom att trycka på Blanda högst upp på skärmen.
    • Stäng av blandning genom att trycka på låten som spelas upp längst ned på skärmen för att öppna Nu spelas. Tryck på och sedan på .

Kontrollera om blandning är på genom att trycka på låten som spelas upp längst ned på skärmen för att öppna Nu spelas. Titta efter .

Aktivera eller inaktivera blandning på din Mac eller pc

1. På din Mac: öppna Musik-appen. På en pc: öppna iTunes för Windows.
  2. Välj en kategori från ditt bibliotek, till exempel Låtar, Artister eller Album. Du kan också spela upp ett album eller en spellista.
    • Aktivera blandning genom att trycka på Blanda  högst upp i fönstret. När blandning är aktiverat visas .
    • Inaktivera blandning genom att klicka på Blanda . När blandning är inaktiverat visas .

Aktivera eller inaktivera blandning på din Apple Watch Series 3 eller senare

1. Anslut AirPods eller Bluetooth-hörlurar till din Apple Watch.
  2. Öppna appen Musik.
  3. Spela upp ett album eller ene spellista.
  4. Tryck på Blanda .

Du kan också blanda album och låtar i biblioteket. Gå bara till Bibliotek, tryck på Album eller Låtar och tryck sedan på Blanda alla.

Tryck på Kommande  och sedan på Blanda  när du vill stänga av blandning. När blandning är inaktiverat visas .

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.