Använda HDMI ARC eller eARC med din Apple TV 4K

När HDMI ARC eller eARC är aktiverat kan din Apple TV 4K (2:a generationen eller senare) ta emot ljud i hög kvalitet från en tv som stöds och sedan spela upp ljudet via dina HomePod- eller HomePod-högtalare.

Det här behöver du

• Apple TV 4K (2:a generationen eller senare)

• HomePod- eller HomePod mini-högtalare

• En tv som stöder HDMI ARC eller eARC

Aktivera HDMI ARC eller eARC

1. Ställa in en enskild eller ett stereopar med HomePod- eller HomePod mini-högtalare som standardhögtalare för Apple TV.

2. Gå till hemskärmen på Apple TV och välj Inställningar > Video och ljud > Ljud ut.

3. Kontrollera att rummet med HomePod- eller HomePod mini-högtalaren är valt under Förvald ljuduppspelning.

No alt supplied for Image
  4. Välj Spela upp TV-ljud under Kanal för ljudretur (ARC). Du vet att ARC eller eARC är aktiverat när du hör På (ARC) eller På (eARC).

Om HDMI ARC eller eARC inte fungerar som förväntat