Hantera iWork, GarageBand och iMovie för iOS på din institution

Om du är en administratör kan du använda Mobile Device Management (MDM) för att hantera appar som ingår i iPhones, iPads och iPod touch med 32 GB eller mer lagringsutrymme.

Alla iPhone, iPad eller iPod touch med minst 32 GB lagringsutrymme levereras med Keynote, Pages, Numbers, GarageBand och iMovie förinstallerade.* Användare med ett iTunes-konto kan använda dessa appar första gången de öppnas. Detta ger dem en licens och lägger till apparna i deras köphistorik.

Om du använder MDM för att tilldela och distribuera innehåll till användare och enheter kan du använda MDM för att hantera dessa appar och tilldela dem till enheter. På så sätt behöver användare inte logga in i App Store för att använda dem.

* Om du har köpt en enhet med iOS 9 eller senare med 16 GB eller mindre, eller om du uppdaterat din nuvarande enhet till iOS 9 eller senare kan du hämta dessa appar från App Store utan kostnad.