Skaffa en Apple Music-studentprenumeration med Apple TV+ utan extra kostnad

Studenter som är inskrivna på universitet eller högskolor som har examinationsrätt kan gå med i Apple Music med en rabatterad månadsavgift i upp till 48 månader. Och om du har en Apple Music-studentprenumeration kan du se Apples originalinnehåll kostnadsfritt under en begränsad tid på Apple TV+.

iPad som visar Apple Music-appen och hörlurar.

Om Apple Music-studentprenumeration

När du går med i Apple Music som studentmedlem är det UNiDAYS, som är en tjänst för studentkontroll, som bekräftar att du är registrerad på ett universitet eller en högskola som har examinationsrätt. När UNiDAYS har verifierat att du är student kan du få en studentprenumeration på Apple Music. Läs mer .

Skaffa en studentprenumeration på Apple Music nu

Studentprenumeration på Apple Music är endast tillgängligt i vissa länder och regioner. Mer information om Apple Music och dess tillgänglighet finns på .

Detta behöver du

• Du kan ta del av studentprenumeration i Apple Music om du är student vid ett universitet eller en högskola och studerar till en kandidatexamen, en examen på avancerad nivå eller motsvarande kurs på avancerad nivå vid ett universitet, college (endast USA) eller Post-Secondary School (endast Kanada). Junior college, technical college och särskilda kurser är även berättigande i Japan.
  • Uppdatera din iPhone eller iPod touch till den senaste versionen av iOS, iPad till den senaste versionen av iPadOS, Mac till den senaste versionen av macOS eller Android-enhet till den senaste programvaruversionen. Om du använder en pc ser du till att du har den senaste versionen av iTunes för Windows.

Skaffa en studentprenumeration

Prenumererar du redan på Apple Music? Lär dig hur du ändrar till en studentprenumeration. Om du inte använt Apple Music tidigare följer du stegen nedan.

Öppna appen Musik

Öppna Musik-appen på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Android-enhet. På en pc: öppna iTunes för Windows. Tryck eller klicka sedan på för dig.

Börja en provperiod, välj sedan Student

Tryck eller klicka på test-på-erbjudandet, (en testa-på per person eller familj), välj Student och tryck eller klicka sedan på Verifiera behörighet.

Verifiera att du är student

Ett webbläsarfönster öppnas och du kommer till UNiDAYS-webbplatsen. Följ instruktionerna på skärmen för att verifiera din registrering. När UNiDAYS har verifierat att du är student kommer du att dirigeras tillbaka till appen Musik eller iTunes för Windows.

Logga in med ditt Apple-ID

Logga in med det Apple-ID och lösenord som du använder för att göra köp.  Om du inte har ett Apple-ID trycker du på Skapa nytt Apple-ID och följer sedan stegen för att skapa.

Om du inte är säker på om du har ett Apple-ID kan vi hjälpa dig.

Om en verifieringskod efterfrågas har du tvåfaktorsautentisering på ditt Apple-ID. Läs om tvåfaktorsautentisering och vad du kan göra om du fortfarande inte kan logga in.

Bekräfta din faktureringsinformation

Bekräfta din faktureringsinformation om du blir tillfrågad och lägg till en giltig betalningsmetod. Tryck eller klicka sedan på Gå med.

Godkänn användarvillkoren om du uppmanas göra det.

Verifiera studentstatus

I slutet av varje år som du har en Apple Music-studentprenumeration ser du ett meddelande som ber dig att verifiera din studentstatus i appen Musik eller iTunes för Windows. Du kan även verifiera din studentstatus när som helst med hjälp av din iPhone, iPad eller iPod touch.

I appen Musik eller iTunes för Windows

Om du ser ett meddelande som ber dig bekräfta din studentstatus:

1. Tryck på eller klicka på Verifiera behörighet.
  2. Tryck på eller klicka på Gå till webbplats.
  3. Logga in på institutionens portal.
  4. När du har loggat in på din institutions portal dirigeras du tillbaka till Apple Music och en bekräftelseskärm.

I inställningarna i din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå till Inställningar > [ditt namn] och tryck sedan på Prenumerationer.
  2. Tryck på medlemskap i Apple Music.
  3. Tryck på verifiera studentstatus. Du kommer att omdirigeras till UNiDAYS-webbplatsen.
  4. Följ anvisningarna för att verifiera att du är behörig. Om verifieringen lyckas kommer du automatiskt tillbaka till Apple Music och din studentprenumeration på Apple Music fortsätter.

Är du inte längre en student?

Om du inte längre är student eller om du uppnår 48 månader med en studentprenumeration omvandlas din prenumeration automatiskt till en enskild Apple Music-prenumeration och du har inte längre kostnadsfri åtkomst till Apple TV+. Om du uppmanas att verifiera din studentstatus när du har öppnat Apple Music men inte längre är student eller har prenumererat i 48 månader trycker eller klickar du på ”Jag är inte längre student”. Du kommer inte att bli ombedd att verifiera igen.

Om du inte bekräftar under verifieringsperioden och fortfarande har tid kvar på dina 48 månader måste du registrera dig som student på nytt.

Få hjälp med ditt UNiDAYS-konto

Om du behöver hjälp med ditt UNiDAYS-konto kan du kontakta UNiDAYS-supporten.

Börja se på Apple TV+

Om du har en Apple Music-studentprenumeration kan du se på Apple TV+ kostnadsfritt under en begränsad period. Öppna Apple TV-appen och se Apples originalinnehåll. Du kan inte dela din kostnadsfria åtkomst till Apple TV+ via Familjedelning.

Apple TV+ är inte tillgängligt i alla länder och regioner. Du kanske kan använda Apple Music men inte Apple TV+ i ditt land eller din region. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.