Få tillgång till din musiksamling på alla dina enheter

Lär dig olika sätt att hantera låtar, album och spellistor på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC.

Du kan dela din musiksamling på alla dina enheter på flera sätt. Läs mer nedan om de olika alternativen.

Om du är Apple Music-medlem

Du kan komma åt din musik via iCloud-musikbibliotek automatiskt på alla dina enheter om du har loggat in på samma konto på alla dina enheter. Du behöver inte synkronisera dina låtar, album och spellistor för hand.

Ta reda på hur du slår på iCloud-musikbibliotek om du är Apple Music-medlem1. Efter att du slagit på iCloud-musikbibliotek hittar du all din musik i fliken Min musik i iTunes på din Mac eller PC, eller i appen Musik på din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-telefon. Apple Music-medlemmar kan strömma sin musik på alla sina enheter.

Om du inte är säker på om du är Apple Music-medlem öppnar du Inställningar på din iPhone, iPad eller iPod touch. Tryck på Musik och titta i avdelningen Bibliotek. Om du inte hittar iCloud-musikbibliotek där, är du inte medlem.

Om du köpt hela din musiksamling från iTunes Store

Du kan hämta tidigare inköp från alla enheter.2 Efter att du hämtat dina låtar eller album igen hittar du dem i fliken Min musik i iTunes på Mac eller PC, eller i appen Musik på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Om en del av eller hela din musiksamling är från andra källor än iTunes Store

Du kan synkronisera dina enheter manuellt via iTunes. När du synkroniserar manuellt kopieras dina låtar, album och spellistor från en enhet till nästa. Till exempel kopieras all vald musik från iTunes på din dator till din iOS-enhet (om den inte redan finns där) när du synkroniserar din iPhone, iPad eller iPod touch med din dator. Din musiksamling lagras lokalt på alla dina enheter.

Ta reda på hur du kan använda USB för att synkronisera musiken på iPhone, iPad eller iPod touch med iTunes på din dator. När du synkroniserar via USB kan du välja att synkronisera hela din musiksamling eller endast valda spellistor, artister, album och genrer.

Du kan också gå med i Apple Music för att spela alla dina låtar, album och spellistor på alla dina enheter. När du blir medlem kommer all den musik du redan har att finnas bredvid hela Apple Music-biblioteket och du kan hämta musik till valfri enhet för att lyssna på den offline. Apple Music-medlemmar behöver inte synkronisera manuellt. Läs mer om fördelarna med Apple Music.

Få hjälp

Ta reda på vad du kan göra om någon musik är borta eller om det visas ett utropstecken bredvid innehåll i iTunes.

Ta reda på hur du manuellt lägger till specifika låtar eller videor från din dator till din iPhone, iPad eller iPod touch.

Ta reda på hur du om du får ett meddelande som säger att din enhet inte kan synkroniseras eller om iTunes inte kan kopiera en specifik låt till din enhet.

1. Apple Music stöds på följande enheter:

• iPhone, iPad och iPod touch med iOS 8.4 eller senare
  • iTunes för Mac eller Windows 12.2 eller senare
  • Android-telefoner med Android 4.3 (Jelly Bean) eller senare

Läs mer om i vilka länder Apple Music är tillgängligt och hur du går med i Apple Music.

2. Hämtning av tidigare inköp i iTunes stöds på upp till tio av dessa enheter:

• iPhone, iPad och iPod touch med iOS 4.3.3 eller senare
  • iTunes för Mac eller Windows 10.3 eller senare

Läs mer om hur du hämtar tidigare köp från iTunes och vilka innehållstyper du kan hämta igen i ditt land.