Nå din musiksamling på alla dina enheter med Apple Music

Om du vill komma åt all din musik på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC och Apple TV loggar du först in på Apple Music med ditt Apple-ID.

Logga in i Apple Music med ditt Apple-ID och aktivera iCloud-musikbiblioteket

När du har loggat in på Apple Music med ditt Apple-ID och slagit på iCloud-musikbibliotek, har du automatiskt tillgång till din musik på flera enheter. Du behöver inte synkronisera låtar, album och spellistor manuellt.

Läs mer om Apple Music och hur du går med.

Funktionerna i Apple Music kan variera beroende på land eller region.

Hämta låtar igen eller synkronisera utan Apple Music-medlemskap

Vad händer med musik som du redan hade på dina enheter när du gick med i Apple Music?

När du går med i Apple Music första gången identifierar vi vilka låtar du har på iOS-enheten eller datorn och jämför dem med Apple Music-katalogen.

• Låtar som du köpt i iTunes Store är automatiskt tillgängliga i Apple Music-biblioteket så länge som du använder samma Apple-ID med Apple Music som du använde för att köpa musiken.
  • Om vi har din version av en låt i vår Apple Music-katalog gör vi den omedelbart tillgänglig på alla dina enheter så länge som du är medlem.
  • Om vi inte kan matcha vissa låtar i din samling till låtar i din Apple Music-katalog kan du använda iTunes på en Mac eller pc till att överföra en kopia till iCloud-musikbiblioteket. Efter överföringen kan du komma åt den på alla dina enheter.

Om du har musik på din iOS-enhet eller dator som kommer från andra källor än Apple Music och iTunes Store

• Du kan ha upp till 100 000 låtar i ditt musikbibliotek. Låtar som du köper eller har köpt från iTunes Store räknas inte mot den här begränsningen.
  • Endast låtar som är mindre än 200 MB eller kortare än 2 timmar läggs till i iCloud-musikbiblioteket.
  • Vi skapar AAC 256 kBit/s-versioner av låtar som kodats i ALAC-, WAV- och AIFF-format och lägger till AAC-versionen i iCloud-musikbiblioteket. Den ursprungliga musikfilen ligger kvar orörd på din Mac eller PC.
  • Vi lägger inte till låtar i iCloud-musikbiblioteket som kodats i AAC- eller MP3-format som inte uppfyller vissa kvalitetskriterier.
  • Du måste godkänna låtar som innehåller DRM (Digital Rights Management) för uppspelning på din Mac eller pc innan det går att lägga till dem i iCloud-musikbiblioteket.

Apple Music är ingen tjänst för säkerhetskopiering. Glöm inte att säkerhetskopiera dina iOS-enheter och Mac-datorn eller din PC, så att du har en kopia av din musik och annan information om enheten går förlorad eller skadas.

Röstmemon som lagras i din iOS-enhet eller i ditt iTunes-bibliotek på din Mac eller PC överförs inte till ditt Apple Music-bibliotek.

Om det finns musik som saknas eller inte går att spela upp

Mer hjälp