Slå på syntolkning i iTunes för Windows

I iTunes för Windows kan du slå på syntolkning för att få beskrivningar av scener i videor.

Om videon du tittar på har syntolkning visas det i menyn Ljud och undertexter:

1. Flytta pekaren över din video.
  2. Klicka på pratbubblan pratbubbla.
  3. Välj spåret med syntolkning som du vill använda.

Läs mer

Alla videor har inte syntolkning. Kontrollera i dokumentationen till respektive video om de här funktionerna ingår.

Det finns en del webbplatser och appar från tredje part som erbjuder anpassningsbara ljudreglage för videor. Om du inte ser ljudreglagen när du visar en video från en webbplats kontrollerar du dokumentationen eller kontaktar webbplatsens ägare eller programmets utvecklare för mer information.

Du kan även slå på syntolkning på andra enheter med hjälp av stegen nedan:

Läs om att hitta syntolkat innehåll i iTunes Store.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.