Hitta innehåll med syntolkning iTunes Store

Läs om hur du hittar filmer i iTunes Store som har syntolkning.

På Mac eller pc

1. Öppna iTunes.
  2. Klicka på iTunes Store.
  3. Ange en specifik titel eller ett nyckelord i sökrutan i det övre högra hörnet. Du kan även skriva ”AD”, ”ljudbeskrivning”, ”ljudbeskrivningar”, ”videobeskrivning” eller ”videobeskrivningar” för att söka igenom alla tillgängliga titlar med syntolkning.
  4. Klicka på Filmer i kolumnen till höger i fönstret.
  5. När du hittar någonting du vill titta på klickar du på det. Leta efter en symbol för syntolkning  på objektets produktsida under prisknapparna.

Rulla längst ned på objektets produktsida och titta i avsnittet Språk för information om vilka språk som är tillgängliga för syntolkning.

På iPhone, iPad och iPod touch

1. Öppna appen iTunes Store.
  2. Tryck på Sök i navigeringsmenyn längst ned på skärmen.
  3. Ange en specifik filmtitel eller ett nyckelord i sökrutan överst på skärmen. Du kan även skriva ”AD”, ”ljudbeskrivning”, ”ljudbeskrivningar”, ”videobeskrivning” eller ”videobeskrivningar” för att söka igenom alla tillgängliga titlar med syntolkning.
  4. När du hittar någonting du vill titta på trycker du på det. Leta efter en symbol för syntolkning  på objektets produktsida under objektets bild.

Rulla längst ned på objektets produktsida och titta i avsnittet Språk för information om vilka språk som är tillgängliga för syntolkning.

På en Apple TV

1. Gå till Inställningar > Allmänt > Hjälpmedel.
  2. Slå på Syntolkning.
  3. Öppna appen iTunes-filmer.
  4. Bläddra eller sök efter en film.
  5. På beskrivningssidan för filmen visas en symbol för syntolkning  om syntolkning stöds.

Svep nedåt på din fjärrkontroll tills du är längst ned på ett objekts produktsida. Om du vill ha mer information om vilka språk som är tillgängliga för syntolkning tittar du i avsnitten Språk och Hjälpmedel.

Läs mer

Tillgängligheten av syntolkning varierar beroende på land och region.

Läs om hur du slår på syntolkning på olika enheter med hjälp av dessa steg:

Visst innehåll i iTunes Store har även dold textning och undertexter för döva och hörselskadade. Läs om hur du hittar innehåll med dold textning eller undertexter.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.