Hitta innehåll med syntolkning iTunes Store

Läs om hur du hittar filmer i iTunes Store som har syntolkning.

På Mac eller pc

1. Öppna iTunes.
  2. Klicka på iTunes Store.
  3. Använd sökrutan i det övre högra hörnet för att hitta en specifik film. Eller skriv ”AD”, ”ljudbeskrivning”, ”ljudbeskrivningar”, ”videobeskrivning” eller ”videobeskrivningar” för att söka igenom alla filmer med syntolkning.
  4. Klicka på Filmer i högra sidan av fönstret för att begränsa sökningen.
  5. Klicka på en film för att visa beskrivningssidan.
  6. Titta efter symbolen för syntolkning under priset.

Om du vill se vilka språk det finns syntolkningar för rullar du längst ner på filmens beskrivningssida för produkten och tittar efter avsnittet Språk.

På iPhone, iPad och iPod touch

1. Öppna appen iTunes Store.
  2. Tryck på Sök längst ner på skärmen för att hitta en specifik film. Eller skriv ”AD”, ”ljudbeskrivning”, ”ljudbeskrivningar”, ”videobeskrivning” eller ”videobeskrivningar” för att söka igenom alla tillgängliga titlar med syntolkning.
  3. Tryck på en film för att visa beskrivningssidan
  4. Överst på beskrivningssidan för filmen letar du efter en symbol för syntolkning .

Rulla längst ner på objektets produktsida och titta i avsnittet Språk för information om vilka språk som är tillgängliga för syntolkning.

På en Apple TV

1. Gå till Inställningar > Allmänt > Hjälpmedel.
  2. Slå på Syntolkning.
  3. Öppna appen iTunes-filmer.
  4. Bläddra eller sök efter en film.
  5. På beskrivningssidan för filmen letar du efter en symbol för syntolkning .

Svep nedåt på din fjärrkontroll tills du är längst ner på beskrivningssidan för en film. Om du vill ha mer information om vilka språk som är tillgängliga för syntolkning tittar du i avsnitten Språk och Hjälpmedel.

På din smart-tv med Apple TV-app

1. Öppna Apple TV-appen.
  2. Gå till Filmer överst på sidan. Eller gå till Sök för att hitta en specifik film.
  3. På beskrivningssidan för filmen letar du efter en symbol för syntolkning .

Rulla längst ner på beskrivningssidan för filmen och titta i avsnitten Språk och Hjälpmedel för information om vilka språk som är tillgängliga för syntolkning.

Läs mer

Tillgängligheten av syntolkning varierar beroende på land och region.

Läs om hur du slår på syntolkning på olika enheter med hjälp av dessa steg:

Visst innehåll i iTunes Store har även dold textning och undertexter för döva och hörselskadade. Läs om hur du hittar innehåll med dold textning eller undertexter.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.