Ändra leveransadress för beställningar av trycksaker i Bilder för macOS

Innan du lägger en beställning på bildprodukter kan du visa och ändra leveransadressen med dessa steg.

Lägga till en ny adress till ditt kontaktkort

Bilder använder Mitt kort i programmet Kontakter på Mac-datorn för att hitta standardleveransadressen för dina bildbeställningar.

Om du vill ändra eller lägga till adresser på ditt kontaktkort kan du göra det i appen Kontakter eller via beställningssidan i Bilder:

1. Markera kryssrutan vid ditt namn. Om Bilder visar förslag på adresser, väljer du antingen standardadressen som föreslås eller klickar på Ignorera förslag.
  2. Klicka på din adress som anges under ditt namn och välj Redigera i menyn som visas.
  3. Ditt kontaktkort visas. Bläddra till adressområdet och välj den typ av adress du lägger till (hem, arbete eller övrigt). Sedan lägger du till din nya adress i de tomma områdena Gatuadress, Stad, Delstat, Postnummer och Land. Spara ändringarna genom att klicka på OK.
  4. Klicka på din adress igen för att välja från listan med adresser, inklusive den du just lade till.
  5. Fortsätt genom att klicka på knappen Beställ.

Välja en adress från ditt kontaktkort

Om det finns flera adresser i ditt kontaktkort kan du välja vilken du vill använda med hjälp av dessa steg:

1. I fönstret Slutför markerar du kryssrutan vid ditt namn. Om Bilder visar förslag på adresser, väljer du antingen standardadressen som föreslås eller klickar på Ignorera förslag.
  2. Klicka på adressen under ditt namn. De övriga adresserna i ditt kontaktkort visas i menyn. Välj det du vill använda.
    Välja en annan adress
  3. Fortsätt genom att klicka på knappen Beställ.

Leverera till en annan person

Du kan även skicka beställningen till en annan person:

1. Klicka på Lägg till leveransadress i fönstret Slutför.
  2. Välj en person bland dina kontakter. Om det inte finns ett kontaktkort för personen som du vill ska få beställningen, klickar du på Nytt.
  3. Lägg till en adress för den nya kontakten i de tomma områdena Gatuadress, Stad, Delstat, Postadress och Land.
  4. Fortsätt genom att klicka på knappen Beställ.

Det är viktigt att välja rätt adress

Efter att du gjort beställningen kan Apple inte ändra leveransadressen. Om du skickar en beställning med fel adress kan du avbryta beställningen inom 30 minuter efter att du lagt den genom att besöka sidan med beställningshistorik för Apple Photo Services. Då kan du skicka om beställningen med rätt adress.

Om du gör en beställning i Japan, Singapore, Australien, Nya Zeeland och Hongkong har du 90 minuter på dig att avbryta den.