Skaffa ett familjemedlemskap i Apple Music

Med en Apple Music-familjeprenumeration kan upp till sex personer njuta av obegränsad tillgång till Apple Music på sina enheter.

Om Apple Music-familjeprenumeration

Varje medlem i en Apple Music-familjeprenumeration får obegränsad åtkomst till Apple Music-katalogen. Och varje familjemedlem får sitt eget personliga musikbibliotek och musikrekommendationer baserat på vad de tycker om att lyssna på. Du behöver bara konfigurera Familjedelning och sedan bjuda in personer till din familjegrupp. Läs mer .

Skaffa en familjeprenumeration på Apple Music nu

Funktionerna i Apple Music och prissättning kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller region.

Skaffa en familjeprenumeration

Prenumererar du redan på Apple Music? Lär dig hur du ändrar till familjeprenumeration. Om du inte använt Apple Music tidigare följer du stegen nedanför att registrera dig för en familjeprenumeration.

Öppna appen Musik

Öppna Musik-appen på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Android-enhet. På en pc: öppna iTunes för Windows. Gå sedan till För dig.

Börja en provperiod, välj sedan Familj

Tryck eller klicka på test-på-erbjudandet, (En testa-på per person eller familj), välj Familj och tryck eller klicka sedan på Starta testa-på.

Logga in med ditt Apple-ID

Logga in med det Apple-ID och lösenord som du använder för att göra köp. Om du inte har ett Apple-ID trycker eller klickar du på Skapa nytt Apple-ID och följer sedan stegen för att skapa.

Om du inte är säker på om du har ett Apple-ID kan vi hjälpa dig.

Om en verifieringskod efterfrågas har du tvåfaktorsautentisering på ditt Apple-ID. Läs om tvåfaktorsautentisering och vad du kan göra om du fortfarande inte kan logga in.

Bekräfta din faktureringsinformation

Bekräfta din faktureringsinformation om du blir tillfrågad och lägg till en giltig betalningsmetod. Tryck eller klicka sedan på Gå med.

Godkänn användarvillkoren om du uppmanas göra det.

Bjud in din familj att börja lyssna

Ställ in familjedelning på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Android-enhet. Bjud sedan in familjemedlemmar att gå med i din familjegrupp.

Om du redan konfigurerat Familjedelning har alla i din familjegrupp automatiskt tillgång till Apple Music.

Om någon i familjegruppen redan har en personlig prenumeration eller studentprenumeration på Apple Music, avbryts förnyelsen av den prenumerationen automatiskt när de går med i familjegruppen.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.