Om programuppdateringar för Apple TV (4:e generationen)

Läs om nya funktioner i varje programuppdatering för Apple TV (4:e generationen).

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

tvOS 10.2.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 10.2.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 10.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt dessa funktioner:

• Snabb bläddring: Bläddra snabbt genom listor genom att svepa på högerkanten av fjärrkontrollens Touch-yta. Om listan har ett index, som din musiksamling i appen Musik, kan du snabbt hoppa framåt eller bakåt.
  • iTunes-filmer: Njut av dina hyrfilmer i iTunes på alla dina enheter när du loggar in med samma Apple-ID på alla enheter. Till exempel kan du hyra en film på iPhone och sedan titta på den på Apple TV
  • Apple TV Remote-appen för iOS: Apple TV Remote-appen låter dig välja filmkapitel, ljudspår och dold textning, nu med stöd för iPad. Du kan även se låttexter och spellistor i appen.
  • MDM (Mobile Device Management): Fjärrkonfigurera och hantera din Apple TV med MDM-lösningar med speciella inställningar som hjälper dig i företags- och utbildningsmiljöer. Läs mer.

tvOS 10.1.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 10.1

• TV-app: Upptäck nytt innehåll eller fortsätt där du slutade i ett program eller en film – allt på samma ställe. TV-appen för samman alla dina program och filmer från olika betaltjänster och från iTunes. Den här funktionen är endast tillgänglig i USA för Apple TV, iPhone, iPad och iPod touch.
  • Ytterligare: Uppdateringen innehåller allmänna förbättringar av prestanda och stabilitet.

tvOS 10.0.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 10.0

• Siri:Siri förstår nu spanska i Mexico, holländska i Nederländerna, norska i Norge och svenska i Sverige.
  • Sök med Siri: Be Siri hitta filmer efter ämne eller tema. Fråga till exempel efter spionfilmer eller de bästa filmerna om amerikansk fotboll. Den här funktionen är bara tillgänglig i USA.
  • Siri för podcaster: Ta med ordet ”podcast” i Siri-sökningen för att hitta det du letar efter. Läs mer.
  • Diktering: Du kan nu använda Diktering med holländska, norska och svenska som systemspråk, oavsett var du befinner dig i världen.
  • App Store: Lägger automatiskt till appar som du har köpt på din iOS-enhet till din Apple TV. Logga bara in på iTunes på din Apple TV med samma Apple-ID som du använder för iTunes på din iOS-enhet. Då visas appar från din iOS-enhet på hemskärmen för din Apple TV. Läs mer.
  • Musik: Upplev en ny och enkel design som gör det lättare än någonsin att hitta musiken du älskar.
  • Bilder: Njut av den nya funktionen Minnen som lyfter fram speciella ögonblick från ditt bildbibliotek i en livfull presentation på stor skärm.
  • Konto för enkel inloggning: Logga in till din TV-leverantör och njut av videoappar från dina betal-tv-konton som stöds. Den här funktionen är endast tillgänglig i USA för Apple TV, iPhone, iPad och iPod touch.
  • HomeKit: Från Apple TV kan du be Siri släcka lamporna i vardagsrummet, ändra temperaturen med mera. Du kan även använda Apple TV-enheten som hemmahubb. Du kan sedan ställa in Automatiseringar eller komma åt ditt hem på distans från appen Hem på en iOS-enhet eller Apple Watch.
  • Utseende: Du kan ändra utseendet på din Apple TV. Välj ett utseende med ljus eller mörk bakgrund för att göra så att hemskärmen och menyer framträder bättre i ljusa eller nedtonade omgivningar.
  • Apple Remote Keyboard: Med den här funktionen visas ett tangentbord på iPhone, iPad eller iPod touch när du väljer ett textfält på Apple TV. Du kan sedan snabbt ange text på din Apple TV med tangentbordet på iOS-enheten.
  • Skärmhjälpmedel: Färgfilter kan hjälpa dig skilja mellan färger eller läsa text på skärmen.

tvOS 9.2.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 9.2.1

• Apple TV Remote-appen för iOS: Navigera i Apple TV med pekgester, fråga Siri för att hitta något bra att titta på, ange text från tangentbordet och mycket mera med din iPhone.
  • Ytterligare: Uppdateringen innehåller allmänna förbättringar av prestanda och stabilitet.

tvOS 9.2

I den här uppdateringen ingår allmänna programvaru- och prestandaförbättringar samt dessa funktioner:

• Diktering: Tryck på mikrofonknappen på fjärrkontrollen och använd rösten för att snabbt ange text på skärmen. Funktionen kräver att du har valt engelska, franska, tyska, japanska eller spanska som systemspråk.
  • Ta del av livesändningar: Be Siri att gå till en livekanal i en app som stöds, till exempel CBS eller ESPN.1 Den här funktionen är bara tillgänglig i USA.
  • Siri för App Store: Sök efter appar efter titel, kategori eller utvecklare.1
  • Siri:1 Siri förstår nu spanska i USA och franska i Kanada. Om du använder engelska som språk för Siri och bor i Australien, Kanada, Storbritannien eller USA, kan du välja australisk engelska, brittisk engelska eller amerikansk engelska.
  • Bilder: Njut av iCloud-bildbiblioteket, med bland annat Live Photos, på den stora skärmen.
  • Mappar: Kom åt apparna enklare genom att skapa mappar där du kan organisera dina appar.
  • Bluetooth-tangentbord: Styr din Apple TV med Apple Wireless Keyboard
  • Konferensrumsvisning: Lås Apple TV på Konferensrumsvisning i affärs- och utbildningsmiljöer. Visa anvisningar på skärmen som anger hur du använder AirPlay.

tvOS 9.2 har också en uppdatering för Apple TV Remote. Uppdateringen lägger till kompatibilitet för Samsung Soundbars och allmänna förbättringar av prestanda. Din Apple TV kommer att försöka uppdatera Apple TV Remote en gång om dagen när båda enheterna är inaktiva. När uppdateringen har genomförts kommer versionsnumret för den fasta programvaran under Inställningar > Fjärrkontroller och enheter > Fjärrkontroll att vara 0x0245.

tvOS 9.1.1

• Podcast-app: Hitta och spela dina favoritpodcaster på den stora skärmen.
  • Ytterligare: Uppdateringen innehåller allmänna förbättringar av prestanda och stabilitet.

tvOS 9.1

I den här uppdateringen ingår allmänna programvaru- och prestandaförbättringar samt dessa funktioner:

tvOS 9.0.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 9.0

• Ny användarupplevelse: Njut av tv-upplevelsen med nya, innovativa sätt att använda Touch-tekniken och rösten.
  • Siri:1 Säg bara vilken film eller vilket tv-program du vill titta på.
  • App Store: Sök, bläddra och hämta appar direkt till Apple TV.
  • Musik: Njut av Apple Music2 på de bästa högtalarna i ditt hem och få tillgång till ditt iCloud-musikbibliotek och iTunes-matchning.
  1. Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.
  2. Apple Music kräver en prenumeration.