Skaffa Apple Music på Android

Prenumerera på Apple Music, välj artister du tycker om och börja lyssna på världens största musiksamling på din Android-enhet.

Skaffa Apple Music

Med en prenumeration på Apple Music kan du komma åt miljontals låtar, radio med utvald musik och spellistor och musikrekommendationer, allt i appen Apple Music. Du kan även komma åt din musik på andra enheter så länge du är inloggad på Apple Music med samma Apple-ID och har hämtat musiken för att lyssna offline.

Läs mer om Apple Music och prissättning.

Hämta Apple Music-appen

Om du inte har Google Play i ditt land eller region kan du hämta Apple Music-appen från Apple.

Funktionerna i Apple Music kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller region.

Innan du går med

Apple Music är inte en säkerhetskopieringstjänst. Glöm inte att säkerhetskopiera ditt musikbibliotek innan du gör några ändringar.

Öppna Apple Music

Första gången du öppnar appen visas meddelandet Välkommen till Apple Music. Tryck på För dig om du inte ser meddelandet.

Börja en provperiod

Tryck på erbjudandet för att komma igång. (En provperiod per person eller familj.) Prenumererar du redan på Apple Music? Logga bara in med ditt Apple-ID.

Starta din prenumeration

Välj den prenumerationstyp du vill ha.

Läs mer om att gå med som en student eller som en familj.

Ange ditt Apple-ID och lösenord

Tryck på Använd befintligt Apple-ID och ange sedan ditt Apple-ID och lösenord. Om du inte har ett Apple-ID kan du trycka på Skapa nytt Apple-ID och följa stegen för att skapa ett.

Om du inte är säker på om du har ett Apple-ID kan vi hjälpa dig.

Om en verifieringskod efterfrågas har du tvåfaktorsautentisering på ditt Apple-ID. Läs om tvåfaktorsautentisering och vad du kan göra om du fortfarande inte kan logga in.

Bekräfta dina uppgifter

Du kan bli ombedd att bekräfta din faktureringsinformation. Lägg till en giltig betalningsmetod1 och tryck på Gå med.2

Godkänn användarvillkoren om du uppmanas göra det.

Om du redan prenumererar på Apple Music

1. Hämta Apple Music-appen från Google Play,
  2. Öppna Apple Music-appen.
  3. Tryck på Logga in längst upp till höger om du ser ett erbjudande om ett provmedlemskap. Annars kan du trycka på menyknappen Sorteringsalternativ och sedan på Logga in.
  4. Ange samma Apple-ID och lösenord som du använder med Apple Music.

Om en verifieringskod efterfrågas har du tvåfaktorsautentisering på ditt Apple-ID. Läs om tvåfaktorsautentisering och vad du kan göra om du fortfarande inte kan logga in.

Få ut det mesta av Apple Music på Android

1. Du kan använda butikskredit för att betala för Apple Music, men krediten måste även räcka för den första förnyelsen. Läs mer om hur du lägger till butikskredit på ditt konto.
  2. Läs mer om hur du verifierar din ålder när du går med i Apple Music i Sydkorea.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.