Skaffa Apple Music på Android

Prenumerera på Apple Music på din Android-enhet och streama miljontals låtar. Få exklusiva spellistor och rekommendationer av musik som du kommer att älska. Du kan även lyssna på dina andra enheter med Apple Music-appen.

Hämta Apple Music-appen

Om du vill börja prenumerera på Apple Music hämtar du Apple Music-appen på en Android-telefon eller surfplatta med Android 5.0 (Lollipop) eller senare, eller en Chromebook som stöder Android-appar.

Hämta på Google Play

Om du inte har Google Play i ditt land eller din region kan du hämta Apple Music-appen från Apple.

Följ sedan dessa steg för att prenumerera

1. Öppna Apple Music-appen på Android-enheten.

2. Första gången du öppnar appen visas meddelandet Välkommen till Apple Music. Om du inte ser detta meddelande trycker du på Hem längst ned på skärmen. Prenumererar du redan på Apple Music?

3. Tryck på erbjudandet (en provperiod per person eller familj).

4. Välj en individuell prenumeration, en familjeprenumeration som kan delas med upp till sex personer eller en studentprenumeration.

5. Om du har ett Apple-ID trycker du på Använd befintligt Apple-ID och loggar in. Om du inte har ett Apple-ID trycker du på Skapa nytt Apple-ID och följer sedan stegen. Om du inte är säker på om du har ett Apple-ID kan vi hjälpa dig.

6. Bekräfta din faktureringsinformation och lägg till en giltig betalningsmetod.

7. Tryck på Gå med i Apple Music.

När du börjar prenumerera på Apple Music kan du ändra prenumerationen till en familjeplan, studentplan, individuell plan eller årsplan.

Om du redan prenumererar på Apple Music

1. Hämta Apple Music-appen från Google Play på din Android-enhet.

2. Öppna Apple Music-appen.

3. Tryck på Logga in längst upp till höger om du ser ett erbjudande om ett provmedlemskap. Annars kan du trycka på knappen Merknappen Sorteringsalternativ och sedan på Logga in.

4. Ange samma Apple-ID och lösenkod som du använder med Apple Music.

Läs om hur du loggar in på Apple Music på dina andra enheter med Apple Music-appen.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.