Slå på iCloud-musikbibliotek

När iCloud-musikbiblioteket är aktiverat kan du komma åt hela din musiksamling på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac eller PC.

Med ditt Apple Music-abonnemang kan du komma åt hela ditt musikbibliotek på alla dina enheter. Du måste vara inloggad med samma Apple-ID på alla dina enheter och iCloud-musikbibliotek måste vara aktiverat.

Apple Music-funktioner och innehåll kan variera från land och region.

Slå på iCloud-musikbibliotek

Kontrollera att du är inloggad på alla dina enheter med det Apple-ID som du använder för ditt Apple Music-abonnemang. Följ sedan stegen för att aktivera iCloud-musikbibliotek.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå till Inställningar > Musik och tryck på iCloud-musikbibliotek för att aktivera det.
  2. Om du redan har musik på din enhet blir du tillfrågad om du vill behålla musiken på den enheten.
    Om du väljer Behåll musik* läggs musiken från din enhet till i ditt iCloud-musikbibliotek.
    Om du väljer Radera och ersätt så ersätts musiken på din enhet med innehåll från iCloud-musikbiblioteket.

På Mac eller PC

1. Mac: Välj iTunes > Inställningar från menyraden överst på datorskärmen.

Windows: Välj Redigera > Inställningar i menyfältet längst upp i iTunes-fönstret.
  2. Välj iCloud-musikbibliotek på fliken Allmänt för att aktivera det.
  3. Klicka på OK.

Om du inte ser innehållet på alla dina enheter

Kontrollera att du är inloggad i iTunes med det Apple-ID du använder för ditt Apple Music-abonnemang och att iCloud-musikbibliotek är aktiverat på datorn med det ursprungliga musikbiblioteket. Välj Arkiv > Bibliotek > Uppdatera iCloud-musikbibliotek i menyraden längst upp på datorskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret.

Se till att du har den senaste versionen av iOS, macOS och iTunes på dina enheter för att logga in med det Apple-ID du använder med Apple Music.

Läs mer

Om du inte abonnerar på Apple Music tar du reda på det bästa sättet att få din musik på alla dina enheter. Du kan också hämta dina tidigare iTunes Store-köp igen på alla dina enheter.

* När du väljer Slå ihop blir sådana låtar på din enhet som också finns i Apple Music-katalogen omedelbart tillgängliga på dina andra enheter. På iPhone, iPad och iPod touch visas låtar som vi inte kan matcha på dina andra enheter. Men du kan inte spela upp dem på dina andra enheter förrän du överför låtarna från din Mac eller PC med iTunes.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.