Slå på iCloud-musikbibliotek med Apple Music

Om du prenumererar på Apple Music kan du slå på iCloud-musikbibliotek för att komma åt hela ditt iTunes-bibliotek och musik som du har lagt till från Apple Music-katalogen på alla dina enheter.

Slå på iCloud-musikbibliotek

Innan du kan slå på iCloud-musikbibliotek kontrollerar du att du är inloggad på alla dina enheter med det Apple-ID som du använder med Apple Music. Följ sedan stegen för din enhet.

Apple Music-funktioner och innehåll kan variera från land och region.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå till Inställningar > Musik och tryck på iCloud-musikbibliotek för att aktivera det. Du ser inget alternativ att slå på iCloud-musikbibliotek förrän du går med i Apple Music eller iTunes-matchning.
    En iPhone X som visar musikinställningarna. iCloud-musikbibliotek är aktiverat.
  2. Om du redan har musik på din enhet blir du tillfrågad om du vill behålla musiken på den enheten.
    Om du väljer Behåll musik* läggs musiken från din enhet till i ditt iCloud-musikbibliotek.
    Om du väljer Radera och ersätt så ersätts musiken på din enhet med innehåll från iCloud-musikbiblioteket.

* När du väljer Slå ihop blir sådana låtar på din enhet som också finns i Apple Music-katalogen omedelbart tillgängliga på dina andra enheter. På iPhone, iPad och iPod touch visas låtar som vi inte kan matcha på dina andra enheter. Men du kan inte spela upp dem på dina andra enheter förrän du loggar in i iCloud-musikbibliotek i iTunes.

På din Mac eller pc

1. Mac: Välj iTunes > Inställningar från menyraden överst på datorskärmen.
    Ett iTunes för Mac-fönster som visar iTunes Store. iTunes-menyn är öppen i förgrunden och Inställningar är markerat.
    Windows: Välj Redigera > Inställningar i menyfältet längst upp i iTunes-fönstret.
    Ett iTunes för Windows-fönster som visar iTunes Store. iTunes-menyn är öppen i förgrunden och Inställningar är markerat.
  2. Välj iCloud-musikbibliotek på fliken Allmänt för att aktivera det. Du ser inget alternativ att slå på iCloud-musikbibliotek förrän du går med i Apple Music eller iTunes-matchning.
    Inställningspanelen för iTunes på Mac. Kryssrutan bredvid iCloud-musikbibliotek är markerad.
  3. Klicka på OK.

Om iCloud-musikbibliotek på andra enheter

Apple TV, Android och vissa andra enheter kommer åt iCloud-musikbibliotek så länge du är inloggad på alla enheter med samma Apple-ID som du använder för Apple Music. På de här enheterna finns inget alternativ för att aktivera eller inaktivera iCloud-musikbibliotek.

Om du inte ser innehållet på alla dina enheter

Se till att du har den senaste versionen av iOS på din iPhone, iPad eller iPod touch, macOS och iTunes på din dator, eller Apple Music-appen på din Android-enhet.

Kontrollera sedan att du är inloggad i iTunes med det Apple-ID du använder för Apple Music och att iCloud-musikbibliotek är aktiverat på datorn med det ursprungliga musikbiblioteket. Välj Arkiv > Bibliotek > Uppdatera iCloud-musikbibliotek i menyraden längst upp på datorskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.