Slå på Synkronisera bibliotek med Apple Music

Om du prenumererar på Apple Music kan du slå på Synkronisera bibliotek för att komma åt ditt bibliotek och musik som du har hämtat från Apple Music på alla dina enheter.

Detta behöver du

Tillgängligheten för Apple Music och iTunes-matchning varierar beroende på land och region. Läs om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Slå på Synkronisera bibliotek

Med den senaste versionen av iOS, iPadOS och macOS är Synkronisera bibliotek påslaget som standard. Om du har stängt av Synkronisera bibliotek kan du slå på det igen. Följ bara stegen nedan för din enhet.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå till Inställningar > Musik.
  2. Slå på Synkronisera bibliotek. Om du inte prenumererar på Apple Music eller iTunes-matchning så ser du inte alternativet att slå på Synkronisera bibliotek.

Om Synkronisera bibliotek håller på att uppdateras eller är avstängt ser du ett meddelande högst upp på fliken Bibliotek i appen Musik.

På Mac-datorn

1. Öppna appen Musik.
  2. Från menyraden på skärmens överkant väljer du Musik > Inställningar.
  3. Gå till fliken Allmänt och väljer Synkronisera bibliotek för att slå på det. Om du inte prenumererar på Apple Music eller iTunes-matchning så ser du inte alternativet att slå på Synkronisera bibliotek.
  4. Klicka på OK.

Om du har ett stort musikbibliotek kan det ta en stund att överföra musiken och synkronisera musikbiblioteket mellan alla dina enheter.

På din pc med iTunes för Windows

Synkronisera bibliotek är inte påslaget som standard i iTunes för Windows. Så här slår du på Synkronisera bibliotek:

1. Öppna iTunes.
  2. Från menyraden på skärmens överkant väljer du Redigera > Inställningar.
  3. Gå till fliken Allmänt och väljer Synkronisera bibliotek för att slå på det. Om du inte prenumererar på Apple Music eller iTunes-matchning så ser du inte alternativet att slå på Synkronisera bibliotek.
  4. Klicka på OK.

Om du har ett stort musikbibliotek kan det ta en stund att överföra musiken och synkronisera musikbiblioteket mellan alla dina enheter.

På andra enheter

Om du prenumererar på Apple Music kan du också komma åt ditt musikbibliotek på andra enheter som har stöd för appen Musik – utan att slå på Synkronisera bibliotek.

Om du inte prenumererar på Apple Music