Lägga till och hämta musik, program och filmer från Apple Music-katalogen

Om du prenumererar på Apple Music kan du lägga till låtar, album, spellistor, program och filmer i ditt bibliotek från vilken plats som helst i Apple Music. Du kan hämta ditt innehåll så att du kan lyssna eller titta på det när du inte är ansluten till internet.

Innan du lägger till eller hämtar innehåll ser du till att slå på iCloud-musikbiblioteket på alla enheter.

När du lägger till innehåll i ditt bibliotek kommer du åt det på alla dina andra enheter om du är inloggad på alla enheter med samma Apple-ID

Du kan även hämta innehåll till din iOS-enhet eller dator så att du kan lyssna på eller titta på det när du inte är ansluten till internet. Du måste hämta innehållet som du vill lyssna på offline till varje enhet som du vill använda.

Det kostar ingenting att lägga till eller hämta innehåll. Läs mer om Apple Music och hur du går med. Om du inte prenumererar på Apple Music eller vill köpa en enskild låt eller enskilt album kan du handla från appen iTunes Store eller i iTunes på en Mac eller pc.

Funktionerna i Apple Music kan variera beroende på land och region.

Så här lägger du till låtar eller album i biblioteket

Gör så här i appen Musik på iPhone, iPad eller iPod touch eller i iTunes på Mac eller pc, alternativt i Musik-appen på Android: Gå till För dig och välj Bläddra eller Sök för att visa låtar och album som är tillgängliga med Apple Music. När du hittar en låt eller ett album som du vill lägga till i ditt bibliotek följer du dessa steg:

• På en iPhone, iPad, iPod touch eller Android-telefon trycker du på rosa iOS-plussymbol om du vill lägga till en enstaka låt, eller på  om du vill lägga till ett helt album.
  • På en Mac eller pc klickar du på blå iTunes-plussymbol om du vill lägga till en enstaka låt, eller på  om du vill lägga till ett helt album.
  • På Apple Watch Series 3 trycker du på medan du lyssnar på Radio för att lägga till den låt som spelas.

Du hittar sedan låtarna och albumen i Bibliotek.

Titta efter en stjärna i Apple Music

När du visar ett album i Apple Music kanske du ser en grå stjärna  till vänster om låttiteln. Stjärnan visar att låten är en av de mest populära låtarna på Apple Music. Titta efter stjärnan för att hitta hitlåtar.

Så här lägger du till spellistor i ditt bibliotek

Gör så här i appen Musik på iPhone, iPad eller iPod touch eller i iTunes på Mac eller Windows, alternativt i Musik-appen på Android: Gå till För dig och välj Bläddra eller Sök för att visa spellistorna som är tillgängliga i Apple Music. När du hittar en spellista som du vill lägga till i ditt bibliotek följer du dessa steg:

• På iPhone, iPad, iPod touch eller Android: Tryck på  .
  • På en Mac-dator eller pc: Klicka på .

På iPhone, iPad, iPod touch eller Android kan du sedan hitta spellistan i Bibliotek > Spellistor. På en Mac-dator eller pc hittar du spellistorna i sidofältet i Bibliotek under Apple Music Spellistor.

Om du vill lägga till enstaka låtar från en spellista i ditt bibliotek visar du spellistan och trycker på eller klickar på blå iTunes-plussymbol bredvid de låtar du vill lägga till.

Så här lägger du till program och filmer i ditt Bibliotek

Gör så här i appen Musik på iPhone, iPad eller iPod touch eller i iTunes på Mac eller pc, alternativt i Musik-appen på Android: Gå till För dig och välj Bläddra eller Sök för att visa program och filmer som är tillgängliga i Apple Music. När du hittar ett program eller en film som du vill lägga till i ditt bibliotek följer du dessa steg:

• På iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-telefon trycker du på  .
  • På en Mac-dator eller pc klickar du på .

Därefter hittar du program och filmer under Bibliotek på en iOS-enhet eller Android-telefon. På en Mac eller pc hittar du program och filmer i det vänstra sidofältet i biblioteksfönstret.

Så här hämtar du innehåll för att lyssna offline

Innan du kan hämta innehåll som du vill lyssna på offline behöver du lägga till det i ditt bibliotek. Leta sedan reda på objektet som du vill hämta i Musik-appen på iPhone, iPad eller iPod touch, iTunes på Mac eller Windows, eller i Apple Music-appen på Android. Följ sedan dessa steg:

• På iPhone, iPad, iPod touch eller Android: Tryck på Hämta  .
  • På en Mac- eller pc: Klicka på Hämta  .

visas när hämtningen är slutförd.

Om du har aktiverat Automatiska hämtningar hämtas innehållet automatiskt till din enhet eller dator när du lägger till det i ditt bibliotek.  och  kommer inte att visas.

Använd appen Klocka på din iPhone för att lägga till musik i din Apple Watch.

Du kan hämta innehåll på upp till tio enheter. Innehållet är endast tillgängligt om din Apple Music-prenumeration är aktiv.

Om du vill hämta innehåll automatiskt

Första gången du hämtar innehåll till enheten kan du få frågan om du vill hämta det automatiskt.

• Tryck på Hämta automatiskt för att automatiskt hämta allt innehåll till din enhet. Nästa gång du lägger till ett objekt i biblioteket hämtas det också till din enhet.
  • Tryck på Inte nu om du vill hämta objektet senare.

Om du vill aktivera Automatiska hämtningar för allt innehåll du lägger till i biblioteket i framtiden, går du till Inställningar > Musik och rullar ner till avsnittet Hämtningar och trycker på Automatiska hämtningar.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.