Lägga till och hämta musik från Apple Music

Om du abonnerar på Apple Music kan du lägga till musik och musikvideor från Apple Music-katalogen i ditt musikbibliotek. Strömma musik som du lagt till över en internetuppkoppling. Eller hämta musik som du lagt till för att lyssna offline.

Lägg till musik från Apple Music till ditt bibliotek

Följ stegen nedan för din enhet.

På din iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-telefon

1. Öppna Apple Music-appen.
  2. Håll ned på en låt, ett album eller en spellista som du vill lägga till i ditt bibliotek.
  3. Tryck på Lägg till i bibliotek.
    iPhone som visar menyn för att lägga till en låt i biblioteket.

Du kan också lägga till en låt i ditt bibliotek genom att svepa vänster över låten och trycka på knappen Lägg till knappen Lägg till.

På Mac eller pc

1. Öppna Apple Music-appen eller iTunes.
  2. Hitta den musik som du vill lägga till i biblioteket.
  3. Lägg till en låt genom att klicka på knappen Lägg till knappen Lägg till. Lägg till ett album, en spellista eller en musikvideo genom att klicka på +Lägg till.

Hämta musik som du lagt till i ditt musikbibliotek

När du har lagt till musik i ditt bibliotek kan du hämta den till din enhet och lyssna på den offline. Följ bara stegen nedan för din enhet.

På din iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-telefon

1. Öppna Apple Music-appen.
  2. Håll ned på låten, albumet eller spellistan som du lade till från Apple Music.
  3. Tryck på Hämta.
    iPhone som visar menyn för att hämta en låt

Du kan också hämta en låt genom att svepa vänster över låten och trycka på knappen Hämta pilknappen Hämta .

På Mac eller pc

1. Öppna appen Apple Music eller iTunes.
  2. Hitta musiken du lagt till från Apple Music.
    • Klicka på knappen Hämta på din Mac bredvid en låt eller ett album.
    • Klicka på knappen Hämta på din dator bredvid en låt eller ett album.

Tillgänglighet till Apple Music kan variera beroende på land eller region. Läs om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.