Lägga till och hämta musik och videoinnehåll från Apple Music-katalogen

Om du prenumererar på Apple Music kan du lägga till innehåll från hela Apple Music-katalogen till ditt bibliotek. Du kan också hämta innehåll för att lyssna eller titta på när du inte är ansluten till internet.

En iPhone X som visar avsnittet Bläddra i appen Musik.

Innan du lägger till eller hämtar innehåll måste du prenumerera på Apple Music och slå på iCloud-musikbibliotek på alla dina enheter.

När du lägger till innehåll i ditt bibliotek kommer du åt det på alla dina andra enheter om du är inloggad på alla enheter med samma Apple-ID.

När du har lagt till innehåll kan du hämta innehållet till din iOS-enhet eller dator för att lyssna eller titta på när du inte är ansluten till internet. Du måste hämta innehållet som du vill lyssna på offline till varje enhet som du vill använda.

Det kostar ingenting att lägga till eller hämta innehåll. Läs mer om Apple Music och hur du går med. Om du inte prenumererar på Apple Music men vill hämta innehåll till din enhet kan du köpa musik från appen iTunes Store på din iOS-enhet eller i iTunes på din Mac eller pc.

Funktionerna i Apple Music kan variera beroende på land och region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller i din region.

Lägga till innehåll

Hitta innehållet och följ stegen för din enhet för att lägga till innehåll.

När du visar ett album i Apple Music kanske du ser symbolen grå stjärna till vänster om låttiteln. Stjärnan visar att låten är en av de mest populära låtarna på Apple Music. Titta efter stjärnan för att hitta hitlåtar.

En iPhone X som visar Charlie Puths album Voicenotes i appen Musik.

På iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-telefon

1. Öppna appen Musik på din iOS-enhet eller appen Apple Music på din Android-enhet och hitta något du vill lägga till i ditt bibliotek.
  2. Tryck på Plus-symbolen för att lägga till en enstaka låt eller tryck på +LÄGG TILL för att lägga till ett helt album, spellista eller videoinnehåll.

När du har lagt till innehåll hittar du låtar, album och videoinnehåll i ditt bibliotek och spellistor i Bibliotek > Spellistor.

På din Mac eller pc

Ett iTunes-fönster som visar Charlie Puths album Voicenotes.

1. Öppna iTunes på din Mac eller pc för att hitta något att lägga till i ditt bibliotek.
  2. Klicka på Plus-symbolen för att lägga till en enstaka låt eller klicka på +LÄGG TILL för att lägga till ett album, spellista eller videoinnehåll.

När du har lagt till innehåll hittar du låtar, album och videoinnehåll i ditt bibliotek och spellistor i bibliotekets sidofält under Apple Music-spellistor.

På Apple Watch Series 3 eller senare

Du kan lägga till låtar från appen Radio.

1. Öppna appen Radio.
  2. När du hör en låt som du vill lägga till i ditt bibliotek trycker du på symbolen Fler alternativ och sedan på +Lägg till i bibliotek.

Hämta innehåll

Du kan hämta innehåll från Apple Music-katalogen eller från ditt iCloud-musikbibliotek. Om innehållet inte redan finns i ditt bibliotek måste du lägga till det innan du kan hämta det.

Om du vill hämta ett objekt letar du upp det i ditt bibliotek och letar efter symbolen Hämta i närheten. Tryck eller klicka på symbolen Hämta för att hämta objektet till din enhet. När du hämtar ett helt album eller spellista, ändras symbolen Hämta till  HÄMTAT när hämtningen är slutförd på din iOS-enhet.

Använd appen Watch på din iPhone för att lägga till musik i din Apple Watch.

Om du har aktiverat Automatiska hämtningar hämtas innehållet automatiskt till din enhet eller dator när du lägger till det i ditt bibliotek. symbolen Hämta visas inte.

Du kan hämta innehåll på upp till tio enheter. Du kommer endast åt innehållet om din Apple Music-prenumeration är aktiv.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.