Lägg till och hämta musik från Apple Music eller iTunes Store

Om du prenumererar på Apple Music kan du lägga till musik från Apple Music-katalogen i ditt bibliotek. Sedan kan du hämta musik som du har lagt till så att du kan lyssna på den offline.

Detta behöver du

Prenumerera på Apple Music och aktivera Synka bibliotek för dina enheter. Sedan kan du lägga till och hämta musik från Apple Music-katalogen till ditt bibliotek. Du kan dessutom använda musikbiblioteket från alla enheter som är inloggade med samma Apple-ID som du använder med Apple Music.

Om du inte prenumererar på Apple Music men vill hämta innehåll till din enhet kan du köpa musik från iTunes Store på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc.

Funktionerna i Apple Music kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Lägg till musik

Följ stegen nedan för din enhet.

På din iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-telefon

1. Öppna Musik-appen på iPhone, iPad eller iPod touch. Öppna Apple Music-appen på din Android-enhet.
  2. Hitta den musik som du vill lägga till i biblioteket.
  3. Tryck på Plustecknet om du vill lägga till en låt. Tryck på +LÄGG TILL om du vill lägga till ett helt album eller en hel spellista.

Du hittar låtar, album och spellistor som du har lagt till i biblioteket.

På Mac-datorn

1. Öppna appen Musik.
  2. Hitta den musik som du vill lägga till i biblioteket.
  3. Klicka på Plustecknet om du vill lägga till en låt.  Tryck på +Lägg till om du vill lägga till ett helt album eller en hel spellista.

När du har lagt till musik hittar du låtar och album i Bibliotek, och spellistor i sidofältet.

På en pc

1. Öppna iTunes för Windows.
  2. Hitta den musik som du vill lägga till i biblioteket.
  3. Klicka på Plustecknet om du vill lägga till en låt. Tryck på +LÄGG TILL om du vill lägga till ett helt album eller en hel spellista.

När du har lagt till musik hittar du låtar och album i Bibliotek, och spellistor i sidofältet i Bibliotek under Apple Music-spellistor.

Köpa musik från iTunes Store

Om du inte prenumererar på Apple Music eller vill köpa en låt, kan du köpa musik från iTunes Store. Följ stegen nedan för din enhet.

• På din iPhone, iPad eller iPod touchöppnar du appen iTunes Store, trycker på Musik, bläddrar till musiken du vill ha och trycker på priset för att köpa den.
  • På din Mac: öppna Musik-appen, klicka på iTunes Store i sidofältet, bläddra till musiken och klicka på priset för att köpa.
  • På din pc: öppna iTunes för Windows, välj Musik från menyn som visas och klicka på Butik i navigeringsfältet. Bläddra till musiken och klicka på priset.

När du har tryckt eller klickat för att köpa kan du behöva logga in med ditt Apple-ID för att slutföra köpet.

Om iTunes Store inte visas på din Mac

Om du är inloggad i appen Musik på din Mac med det Apple-ID du använder med din Apple Music-prenumeration, kan iTunes Store vara dolt i sidofältet.

Om iTunes Store inte visas i sidofältet följer du dessa steg:

1. Öppna appen Musik.
  2. Välj Musik > Inställningar i menyfältet.
  3. Välj fliken Allmänt och välj sedan iTunes Store.
  4. Klicka på OK.

Hämta musik till din enhet

Du kan du hämta musik som du har lagt till från Apple Music-katalogen eller köpt från iTunes Store till enheten så att du kan lyssna offline.

Hitta bara den låt, det album eller den spellista som du vill hämta till enheten och tryck eller klicka på . När du hämtar ett helt album eller en spellista till din iPhone, iPad eller iPod touch ändras  till  HÄMTAT när hämtningen är klar.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.