Mac App Store: Automatiska säkerhetsuppdateringar

Läs mer om automatiska säkerhetsuppdateringar på Mac-datorn.

Automatiska säkerhetsuppdateringar

Vissa kritiska säkerhetsuppdateringar för Mac-datorn släpps som automatiska uppdateringar. Mac-datorn söker efter dessa uppdateringar varje dag och när en automatisk säkerhetsuppdatering är tillgänglig installeras den automatiskt och en notis visas.

Stänga av automatiska säkerhetsuppdateringar

Om du vill hämta och installera säkerhetsuppdateringar manuellt kan du ange det i Systeminställningar.

I Systeminställningar klickar du på symbolen App Store och avmarkerar sedan följande alternativ:

• Leta efter uppdateringar automatiskt
  • Hämta nya uppdateringar i bakgrunden
  • Installera systemdatafiler och säkerhetsuppdateringar

När du avmarkerar dessa alternativ stänger du även av automatisk sökning efter alla programuppdateringar. När du vill söka efter programuppdateringar öppnar du App Store på Mac-datorn och klickar sedan på Uppdateringar i App Store-verktygsfältet.