Säkerhetskopiera Apple Watch

Läs om hur dina Apple Watch-data sparas och säkerhetskopieras i din iPhone.

Apple Watch-innehåll säkerhetskopieras automatiskt till din parkopplade iPhone, så att du kan återskapa din Apple Watch från en säkerhetskopia. När du säkerhetskopierar din iPhone till iCloud eller iTunes innehåller din iPhone-säkerhetskopia även data från Apple Watch.

Din Apple Watch-säkerhetskopia innehåller:

• Appspecifika data (för inbyggda appar) och inställningar (för inbyggda appar och appar från tredje part). Till exempel Kartor, distans, enheter samt dina inställningar för Mail, Kalender, Aktier och väder.
  • Applayout på hemskärmen
  • Inställningar för urtavlan, inklusive din aktuella urtavla, anpassningar och ordning
  • Inställningar för Dock, inklusive ordningen oavsett om du sorterar efter favoriter eller senaste, och tillgängliga appar
  • Allmänna systeminställningar, till exempel urtavlan, ljusstyrka, ljud och haptiska inställningar
  • Hälsa- och Kondition-data, till exempel historik, framgångar samt kalibreringsdata för Träning och Aktivitet från Apple Watch och data som användaren har angett. (Om du vill säkerhetskopiera Hälsa- och Kondition-data, måste du använda iCloud eller en krypterad iTunes-säkerhetskopia.)
  • Notisinställningar
  • Spellistor, album och blandningar som är synkade till din Apple Watch och dina Musik-inställningar
  • Inställningen för röstfeedback i Siri för Apple Watch Series 3 som styr när Siri pratar
  • Synkroniserat bildalbum (öppna Apple Watch-appen, tryck på fliken Min klocka och tryck sedan på Bilder > Synkroniserat album för att se vilka album som synkroniseras.)
  • Tidszon

Din säkerhetskopia innehåller inte:

• Bluetooth-parkopplingar
  • Betalkort som används för Apple Pay på din Apple Watch
  • Lösenkod till din Apple Watch

När du tar bort parkopplingen mellan Apple Watch och din iPhone skapas en säkerhetskopia av din Apple Watch automatiskt i din iPhone. Om du tar bort parkopplingen raderas alla data från din Apple Watch. Om du tar bort parkopplingen och Apple Watch-enheten inte är inom iPhone-enhetens räckvidd kanske säkerhetskopian inte innehåller den senaste informationen. När du är redo kan du parkoppla din Apple Watch igen och konfigurera den från en säkerhetskopia.