Viktig information om Keynote för iCloud

Vi uppdaterar Keynote för iCloud kontinuerligt. Eftersom uppdateringarna ackumuleras har du alltid tillgång till de senaste funktionerna när du startar Keynote på iCloud.com. Du kan se vilka funktioner som ingår i de olika versionerna nedan.

Juli 2020

Bildtexter och titlar

Lägg enkelt till bildtexter och titlar till bilder, videor, former och andra objekt.

Läs mer

Nya textalternativ

Formatera text som upphöjd eller nedsänkt, justera versaler, ändra textbakgrundsfärg med mera.

Läs mer

Mars 2020

• Välj mellan en mängd vackra nya teman som hjälper dig att komma igång.
  • Lägg till en Keynote-presentation i en delad iCloud Drive-mapp för att börja samarbeta automatiskt. Läs mer
  • Lägg till en anfang om du vill att texten ska sticka ut med en stor och dekorativ första bokstav. Läs mer
  • Kom enkelt åt teman i en omdesignad temaväljare.
  • Använd nya textlayoutalternativ för att lägga till ramar, styckesbakgrunder och kolumner.
  • Förbättra dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.
  • Använd kommandona Förena, Korsa, Ta bort och Uteslut till att skapa nya former.
  • Ny bygg in- och bygg ut-animering med ”Tangentbordstext”.

Juni 2019

• Placera bilder, former och ekvationer i textrutor så att de flyttas med texten. Läs mer
  • Lägg till övergångseffekterna Skimmer och Glitter mellan bilderna.
  • Övergången Magisk flytt blandar nu smidigt bilder eller objekt.

Mars 2019

• Gör precisa ändringar av tabellrader och storlekar av kolumner i formatpanelen.
  • Visa och återställ nyligen raderade filer i dokumenthanteraren.
  • Redigera grupperade objekt under samarbete.

September 2018

• Lägg snabbt till länkar till webbsidor, e-postadresser och bilder.
  • Blås liv i bildgalleriet med byggeffekter.
  • Berika dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.

Juni 2018

• Lägg till presentatörsanteckningar i dina bilder.
  • Justera skuggor och bakgrunder och använd rundade hörn i stående och liggande stapeldiagram.
  • Berika dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.

Mars 2018

• Lägg till ett interaktivt bildgalleri i dina presentationer för att visa en samling bilder.
  • Använd munkdiagram för att visualisera dina data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Berika dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.

September 2017

• Omdesignad dokumenthanterare: öppna presentationer från valfri källa i iCloud Drive, hitta enkelt delade presentationer och skapa undermappar.

Juni 2017

• Förbättra dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Stöd för avancerad bildfyllning i grafik.
  • Infoga och redigera anslutningslinjer för objekt.
  • Aktie- och valutafunktionerna tillhandahåller nu data från slutet på föregående marknadsdag. Läs mer

Mars 2017

• En förenklad design ger dig snabb åtkomst till verktygen du behöver.
  • Stöd för redigering av Bygg in- och Bygg ut-animeringar för objekt.
  • Spela upp objektbyggen och större urval av övergångar för din presentation.
  • Lägg till övertoning och bildfyllningar i grafik.
  • De nya alternativen för att justera och fördela gör det lättare att positionera objekt i din presentation.
  • Nya aktie- och valutafunktioner ger uppdaterade värdedata i tabeller.
  • Skapa inlägg med interaktiva presentationer på Medium, WordPress och andra webbplatser.
  • Importera Keynote 1-presentationer.
  • Förhandsvisa äldre versioner av din presentation innan du väljer vilken du vill återskapa.
  • Ställ in datum, tid och valutor för ditt språk eller din region när du skapar ett dokument.

September 2016

• Stöd för samarbete i realtid med Keynote på Mac, iPad och iPhone (funktion i betaversionen).
  • Samarbeta med specifika personer (funktion i betaversionen).
  • Med Keynote Live kan du presentera ett bildspel som användare kan följa på sin Mac, iPad, iPhone och från iCloud.com.
  • Öppna och redigera Keynote ’05-presentationer.

Läs mer

Läs viktig information om Pages och Numbers för iCloud.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.