Viktig information om Keynote för iCloud

Vi uppdaterar Keynote för iCloud kontinuerligt. Eftersom uppdateringarna ackumuleras har du alltid tillgång till de senaste funktionerna när du startar Keynote på iCloud.com. Du kan se vilka funktioner som ingår i de olika versionerna nedan.

September 2018

symbol för länkar

Lägga till länkar

Lägg snabbt till länkar till webbplatser, e-postadresser och bilder.

symbol för bildgalleri

Animera bildgalleri

Blås liv i bildgalleriet med byggeffekter.

Symbol för former

Nya former

Berika dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.

Juni 2018

• Lägg till presentatörsanteckningar i dina diabilder.
  • Justera skuggor och bakgrunder och använd rundade hörn i stående och liggande stapeldiagram.
  • Berika dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.

Mars 2018

• Lägg till ett interaktivt bildgalleri i dina presentationer för att visa en samling bilder.
  • Använd munkdiagram för att visualisera dina data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Berika dina presentationer med en mängd nya redigerbara former.

September 2017

• Omdesignad dokumenthanterare: öppna presentationer från valfri källa i iCloud Drive, enkelt att hitta delade kalkylblad och skapa undermappar.

Juni 2017

• Berika dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Stöd för avancerad bildfyllning i grafik.
  • Infoga och redigera anslutningslinjer för objekt.
  • Aktie- och valutafunktionerna tillhandahåller nu data från slutet på föregående marknadsdag. Läs mer

Mars 2017

• En förenklad design ger dig snabb åtkomst till verktygen du behöver.
  • Stöd för redigering av Bygg in- och Bygg ut-animeringar för objekt.
  • Spela upp objektbyggen och större urval av övergångar för din presentation.
  • Lägg till övertoning och bildfyllningar i grafik.
  • De nya alternativen för att justera och fördela gör det lättare att positionera objekt i din presentation.
  • Nya aktie- och valutafunktioner ger uppdaterade värdedata i tabeller.
  • Skapa inlägg med interaktiva presentationer på Medium, WordPress och andra webbplatser.
  • Importera Keynote 1-presentationer.
  • Förhandsvisa äldre versioner av din presentation innan du väljer vilken du vill återskapa.
  • Ställ in datum, tid och valutor för ditt språk eller din region när du skapar ett dokument.

September 2016

• Stöd för samarbete i realtid med Keynote på Mac, iPad och iPhone (funktion i betaversionen).
  • Samarbeta med specifika personer (funktion i betaversionen).
  • Med Keynote Live kan du presentera ett bildspel som användare kan följa på sin Mac, iPad, iPhone och från iCloud.com.
  • Öppna och redigera Keynote ’05-presentationer.

Läs mer

Läs viktig information om Pages och Numbers för iCloud.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.