Uppdatera eller installera om Safari på din dator

För Mac-datorer är webbläsaren Safari installerad och uppdaterad som en del av macOS. För pc-datorer är uppdateringar inte längre tillgängliga för Safari.

Safari för Mac

Safari medföljer din Mac.

• För att hålla Safari uppdaterat installerar du de senaste macOS-uppdateringarna Den senaste versionen av macOS innehåller den senaste versionen av Safari.
  • Om du har tagit bort Safari och inte har någon säkerhetskopia, installerar du om macOS för att lägga tillbaka Safari i mappen Program. Data tas inte bort från datorn när du installerar om macOS. Innan du installerar om kan du använda Spotlight för att söka efter Safari. Om du hittar Safari men den saknas i din Dock drar du den till Dock för att lägga till den.

Safari för Windows

Apple erbjuder inte längre uppdateringar för Safari för Windows. Safari 5.1.7 för Windows var den sista versionen för Windows och den är nu föråldrad.