Uppdatera eller installera om Safari på din dator

För Mac-datorer är webbläsaren Safari installerad och uppdaterad som en del av macOS. För pc-datorer är uppdateringar inte längre tillgängliga för Safari.

Safari för Mac

Safari ingår i din Mac-dators operativsystem.

Uppdatera Safari

Se till att Safari är uppdaterat för den version av macOS du använder genom att installera de senaste macOS-uppdateringarna.

Den senaste versionen av macOS innehåller den senaste versionen av Safari. För vissa tidigare versioner av macOS kan Safari också vara tillgängligt separat via fliken Uppdateringar i App Store.

Installera om Safari

Installera om macOS för att få tillbaka Safari i mappen Program om du raderade Safari och inte har en Time Machine-säkerhetskopia eller annan säkerhetskopia. Data tas inte bort från datorn när du installerar om macOS.

Innan du installerar om bör du använda Spotlight för att söka efter Safari på din Mac. Om du hittar Safari men den saknas i din Dock drar du den till Dock för att lägga till den.

Safari för Windows

Apple erbjuder inte längre uppdateringar för Safari för Windows. Safari 5.1.7 för Windows var den sista versionen för Windows och den är nu föråldrad.