Läs om att tvinga iPod att starta om

Försök att tvinga din iPod att starta om ifall den inte svarar.

Tvinga iPod touch att starta om

Följ instruktionerna för din modell:

iPod touch (7:e generationen)

Håll in både den övre knappen och volymsänkningsknappen i minst 10 sekunder eller tills Apple-logotypen visas.

Tvinga din iPod touch (6.e generationen) och tidigare att starta om

Håll in både den övre knappen och hemknappen i minst 10 sekunder eller tills Apple-logotypen visas.

Behöver du ytterligare hjälp?

Tvinga iPod nano att starta om

Följ instruktionerna för din modell:

iPod nano (7:e generationen)

Håll både vilo-/väckningsknappen och hemknappen intryckta tills skärmen stängs av. Därefter väntar du i några sekunder tills enheten startar om. Behöver du fortfarande hjälp? Anslut iPod till ström och försök igen.

iPod nano (6:e generationen)

Håll in både vilo-/väckningsknappen och volymsänkningsknappen intryckta i minst 8 sekunder eller tills Apple-logotypen visas. Behöver du mer hjälp? Anslut iPod till ström och försök igen.

iPod nano (5:e generationen) och tidigare

För låsknappen med kraft till upplåst läge. Därefter håller du menyknappen och mittknappen (eller Välj) intryckta i 8 sekunder eller tills Apple-logotypen visas.