Läs om att tvångsomstarta iPod

Läs om vad du kan göra om din iPod inte svarar när du trycker på knapparna.

Välja enhet

Välj din modell i listan eller ta reda på vilken iPod-modell du har.

Tvinga iPod touch att starta om

Om din iPod touch inte svarar kan du tvinga enheten att starta om: Håll både vilo-/väckningsknappen och hemknappen intryckta i minst 10 sekunder tills Apple-logotypen visas.

Behöver du ytterligare hjälp?

Tvinga iPod nano att starta om

Följ instruktionerna för din modell:

iPod nano (7:e generationen)

Håll både vilo-/väckningsknappen och hemknappen intryckta tills skärmen stängs av. Därefter väntar du i några sekunder tills enheten startar om. Behöver du fortfarande hjälp? Anslut iPod till ström och försök igen.

iPod nano (6:e generationen)

Håll både vilo-/väckningsknappen och volymsänkningsknappen intryckta i minst 8 sekunder eller tills Apple-logotypen visas. Behöver du mer hjälp? Anslut iPod till ström och försök igen.

iPod nano (5:e generationen eller tidigare)

För låsknappen med kraft till upplåst läge. Därefter håller du menyknappen och mittknappen (eller Välj) intryckta i 8 sekunder eller tills Apple-logotypen visas.