Om du inte kan uppdatera Pages, Numbers och Keynote

Hämta den senaste versionen av macOS för att uppdatera dessa program.

När du försöker uppdatera Pages, Numbers eller Keynote från skärmen Köpt i Mac App Store i en OS-version äldre än macOS Sierra kan sidan snurra en obestämd tid.

Du löser problemet genom att hämta den senaste versionen av macOS.

Om du inte kan uppdatera macOS

Om du inte kan hämta den senaste versionen av macOS, men behöver uppdatera till den senaste versionen av Pages, Numbers eller Keynote som är kompatibel med ditt operativsystem, följer du dessa steg:

1. Öppna Mac App Store och klicka sedan på Köpt. Kontrollera att programmen finns med på sidan Köpt.

2. Avsluta Mac App Store.

3. Välj Gå > Program i menyraden överst på datorskärmen.

4. Hitta programmet du försöker uppdatera och dra det till papperskorgen.

5. Öppna Mac App Store igen och klicka sedan på Köpt.

6. Klicka på knappen Installera till höger om programmet som du vill uppdatera.

7. Klicka på Fortsätt för att installera den sista versionen av programmet som stöds.