Om det skapas skimmer, dimljud eller en punkt vid kanten av din bild eller video

När du tar bilder eller spelar in video på din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du se skimmer, dimljus eller en reflekterad punkt. Prova att lösa problemet med följande steg.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Dessa oväntade ljuseffekter kan uppstå när snett inkommande ljus (vanligtvis utanför synfältet) reflekteras på ytor inne i kameran. Om det inträffar justerar du kamerans position en aning så att ljuset kommer från en annan vinkel eller skyddar linsen med din hand.

Få mer hjälp om linsen visas som stängd eller om bilden är svart, dina bilder är suddiga eller ur fokus, blixten inte fungerar eller om appen Kamera inte visas.