Mac Pro: Använda ATI Radeon HD 5770-grafikkort med Mac Pro som släpptes innan 2010

Du kan märka skärmavvikelser eller problem med att spela upp video eller annat HDCP-kodat innehåll när du använder ATI Radeon HD 5770-grafikkort i Mac Pro-datorer som lanserades innan Mac Pro (mitten 2010).

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

ATI Radeon HD 5770-grafikkort stöds endast på Mac Pro-modeller (mitten 2010). De stöds inte på tidigare versioner av Mac Pro. Läs mer om grafikkortens kompatibilitet med Mac Pro.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.