Hämta appar från App Store till din Mac

Använd App Store för att hitta appar som du kommer att gilla till din Mac.

Så hämtar du appar till din Mac

1. Öppna App Store-appen.

2. Bläddra eller sök efter appen som du vill hämta.

3. Klicka på priset eller Hämta-knappen. Om du ser knappen Öppna i stället för priset eller Hämta-knappen har du redan köpt eller hämtat appen.

macos-ventura-app-store-get-callout

Om en app i App Store har en Hämta-knapp i stället för ett pris är appen gratis. Du behöver inte betala för att hämta en gratis app. Vissa appar erbjuder köp inuti appen och prenumerationer som du kan köpa. Prenumerationer och köp inuti appen ger dig tillgång till fler funktioner, mer innehåll och annat. Läs mer om köp inuti appar och prenumerationer.

Så hittar du appar som du köpt

Använd Launchpad för att öppna appar som du hämtat. Vissa appar kan be dig att hämta Rosetta innan du öppnar appen.

Om du inte hittar App Store

Leta efter App Store på dessa två platser.

I Dock

Leta efter App Store-symbolen i Dock.

macos-monterey-dock-app-store

I menyn högst upp på din bildskärm

Om du inte ser symbolen i Dock väljer du menyn Apple () > App Store från menyn högst upp på din bildskärm.

macos-ventura-apple-menu-app-store-cropped

Om du inte kan hämta appar

Läs om vad du ska göra om du inte kan hämta appar