Slå på eller av Privat surfning på iPhone, iPad eller iPod touch

När du använder Privat surfning kan du besöka webbplatser utan att en sökhistorik skapas i Safari.

Privat surfning skyddar privat information och blockerar vissa webbplatser från att spåra ditt sökbeteende. Safari kommer inte att komma ihåg sidor du besöker, din sökhistorik eller din Autofyll-information.

Slå på privat surfning

Öppna Safari på iPhone, iPad eller iPod touch och tryck sedan på  . Tryck på Privat och sedan på Klar.

Stänga av privat surfning

Öppna Safari på iPhone, iPad eller iPod touch och tryck sedan på  . Tryck på Privat och sedan på Klar.

När Privat surfning är aktiverat visas Safari med svart eller mörk färg istället för vitt eller grått.