Aktivera eller inaktivera Privat surfning på din iPhone eller iPod touch

När du använder Privat surfning kan du besöka webbplatser utan att en sökhistorik skapas i Safari.

Privat surfning skyddar privat information och blockerar vissa webbplatser från att spåra ditt sökbeteende. Safari kommer inte ihåg vilka sidor du har besökt, sökhistorik eller Autofyll-informationen.

Så här aktiverar du Privat surfning

1. Öppna Safari på din iPhone eller iPod touch.
  2. Tryck på knappen för ny sida
  3. Tryck på Privat och sedan på Klar.

När Privat surfning är aktiverat visas Safari med svart eller mörk färg istället för vitt eller grått.

Så här inaktiverar du Privat surfning

1. Öppna Safari på din iPhone eller iPod touch.
  2. Tryck på knappen för ny sida .
  3. Tryck på Privat och sedan på Klar.