Om OS X Server 3.1-uppdateringen

Läs mer om ändringarna som ingår i 3.1-uppdateringen av OS X Server.

Denna programvara uppdaterar OS X Server 3.0, 3.0.1, 3.0.2 och 3.0.3 till 3.1. Den kräver OS X Mavericks 10.9.2 eller senare.

Så här installerar du

OS X Server 3.1 är tillgänglig via Mac App Store. Det syns i uppdateringspanelen om du har installerat OS X Server (Mavericks). Om du vill installera det klickar du på knappen Uppdatera. Serveruppdateringar installeras inte alltid automatiskt för att förhindra avbrott i tjänsterna. Det gäller även om du har valt att installera andra uppdateringar automatiskt från Mac App Store.

Under installationen kan du få meddelandet ”Ersättning av serverapp upptäckt.” Det är en del av uppdateringsprocessen. Alla inställningar och data sparas under serveruppdateringen.

När installationen är klar öppnar du serverprogrammet för att avsluta inställningen av de tjänster du tidigare konfigurerade.

Ändringar som ingår

Server 3.1 förbättrar den allmänna stabiliteten för OS X Server och medför följande specifika förbättringar.

Profile Manager

• Stöd för Device Enrollment Program
  • Hantera aktiveringslåset på administrerade iOS 7.1-enheter
  • Hantera inställningar för typsnitt, AirPrint, Wi-Fi Hotspot 2.0 och Desktop Picture
  • Förbättrad skalbarhet vid synkronisering med stora kataloger
  • Förbättrade behörigheter för åtkomst till portalen Min enhet och för enhetsregistrering
  • Användarprofiler för Active Directory-konton på OS X 10.9.2-datorer
  • Stöd för att överföra ett inloggningsskript
  • Förbättrad återhämtning om en fjärrkatalogserver blir otillgänglig

Ytterligare tjänster

• Cache-tjänsten anger nu om det inte går att cachelagra en viss typ av innehåll i ditt land
  • Löser ett problem med e-posttjänsten som kunde leda till att den visades som aktiv när det inte var det
  • Förbättrar pålitligheten vid redigering av kalenderhändelser med många inbjudna