Tillgänglighet för iCloud-nyckelring i olika länder och regioner

Ta reda på om det land eller den region där du befinner dig har stöd för konfigurering av iCloud-nyckelring via SMS. Om ditt land inte finns med i listan kan du konfigurera iCloud-nyckelring utan ett telefonnummer som kan hantera SMS.

Följande länder och regioner har stöd för SMS för iCloud-nyckelring

• Albanien
  • Algeriet
  • Armenien
  • Angola
  • Anguilla
  • Antigua och Barbuda
  • Argentina
  • Australien
  • Österrike
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Barbados
  • Belgien
  • Bolivia
  • Botswana
  • Brasilien
  • Brittiska Jungfruöarna
  • Bulgarien
  • Kamerun
  • Kanada
  • Caymanöarna
  • Centralafrikanska republiken
  • Tchad
  • Chile
  • Kina
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kroatien
  • Cypern
  • Tjeckien
  • Danmark
  • Dominica
  • Dominikanska republiken
  • Ecuador
  • Egypten
  • El Salvador
  • Estland
  • Fiji
  • Finland
  • Frankrike
  • Gambia
  • Tyskland
  • Ghana
  • Grekland
  • Grenada
  • Guam
  • Guatemala
  • Guinea
  • Guinea-Bissau
  • Guyana
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungern
  • Island
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Israel
  • Italien
  • Elfenbenskusten
  • Jamaica
  • Japan
  • Jordanien
  • Kazakstan
  • Kenya
  • Kuwait
  • Laos
  • Lettland
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxemburg
  • Macao
  • Makedonien
  • Madagaskar
  • Malaysia
  • Mali
  • Malta
  • Martinique
  • Mauritius
  • Mexiko
  • Moldavien
  • Montserrat
  • Marocko
  • Namibia
  • Nederländerna
  • Nya Zeeland
  • Niger
  • Nigeria
  • Norge
  • Nicaragua
  • Oman
  • Pakistan
  • Palau
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinerna
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Réunion
  • Republiken Kongo
  • Rumänien
  • Ryssland
  • São Tomé och Príncipe
  • Saudiarabien
  • Senegal
  • Seychellerna
  • Sierra Leone
  • Singapore
  • Slovakien
  • Slovenien
  • Sydafrika
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sri Lanka
  • Surinam
  • Swaziland
  • Sverige
  • Schweiz
  • Saint Kitts
  • Saint Lucia
  • Saint Vincent och Grenadinerna
  • Taiwan
  • Tanzania
  • Thailand
  • Trinidad och Tobago
  • Tunisien
  • Turkiet
  • Turks- och Caicosöarna
  • Uganda
  • Ukraina
  • Förenade Arabemiraten
  • Storbritannien
  • USA
  • Uruguay
  • Venezuela
  • Vietnam
  • Jemen
  • Zimbabwe

Konfigurera iCloud-nyckelring utan ett telefonnummer med stöd för SMS

Om ditt land eller din region inte finns med i listan ovan är verifiering via SMS inte tillgängligt i ditt land eller region. Du kan fortfarande använda iCloud-nyckelring genom att följa stegen nedan:

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud och tryck på Nyckelring. Om du använder iOS 10.2 eller tidigare går du till Inställningar > iCloud och trycker på Nyckelring.
  2. Ange ditt Apple-ID-lösenord.
  3. När du tillfrågas om du vill använda din enhets lösenkod som iCloud-säkerhetskod trycker du på Skapa annan kod.
  4. Klicka på Avancerade alternativ och välj sedan något av följande alternativ:
    • Hämta en slumpmässig säkerhetskod.
    • Skapa inte säkerhetskod. Om du inte skapar någon iCloud-säkerhetskod lagras din iCloud-nyckelring bara lokalt på enheten och uppdateras bara på dina godkända enheter, och inte på Apples servrar.
  5. Slutför konfigureringen av iCloud-nyckelring genom att följa de instruktioner som visas på skärmen.

På Mac med OS X Mavericks 10.9 eller senare

1. Välj Apple-menyn () > Systeminställningar.
  2. Klicka på iCloud och välj sedan Nyckelring.
  3. Ange ditt Apple-ID-lösenord.
  4. Klicka på Avancerat och välj sedan något av följande två alternativ:
    • Hämta en slumpmässig säkerhetskod.
    • Skapa inte säkerhetskod. Om du inte skapar någon iCloud-säkerhetskod lagras din iCloud-nyckelring bara lokalt på din Mac och uppdateras bara på dina godkända enheter, och inte på Apples servrar.
  5. Slutför konfigureringen av iCloud-nyckelring genom att följa de instruktioner som visas på skärmen.