Se eller avbryta förbeställningar för appar, filmer, musik eller böcker

Hantera förbeställningar i App Store, iTunes Store, Apple TV-appen eller Apple Books.

Gör så här för att visa eller avbryta förbeställningar

Under Kontoinställningar kan du se en lista över objekt som du förbeställde eller avbryta en förbeställning.

Om du vill se Apple Arcade-spel går du till Arcade-spel kommer snart

Så här ser eller avbryter du en förbeställning på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna App Store-appen.
  2. Tryck på kontoknappen  eller på ditt foto längst upp på skärmen.
  3. Tryck på ditt namn.
  4. Tryck på Förbeställningar för att se förbeställningar, eller på Arcade-spel kommer snart, för att se Arcade-spel. Om du inte ser förbeställningar eller Arcade-spel som kommer snart så har du inga förbeställningar.
    Kontoinställningar
  5. Avbryt en förbeställning genom att trycka på det objekt du vill avbryta och sedan följa instruktionerna på skärmen.

Se eller avbryta en förbeställning på din Mac

1. Öppna App Store-appen.
  2. Klicka på inloggningsknappen  eller ditt namn längst ned i sidofältet.
  3. Klicka på Visa information längst upp i fönstret. Du kan bli ombedd att logga in.
  4. Rulla sidan som visas tills du ser Förbeställningar.
  5. Klicka på Manage Pre-Orders (Hantera förbeställningar) eller på Arcade-spel kommer snart, för att se Arcade-spel. Om du inte ser Manage Pre-Orders (Hantera förbeställningar) eller Arcade-spel som kommer snart har du inga förbeställningar.
  6. Avbryt en förbeställning genom att klicka på det objekt du vill avbryta och sedan följa instruktionerna på skärmen.

Se eller avbryta en förbeställning på en PC

På en PC kan du se eller avbryta förbeställningar i iTunes för Windows. Välj Konto > Visa mitt konto i menyraden högst upp i iTunes-fönstret.

Vad händer när ditt förbeställda objekt släpps

När ditt förbeställda objekt blir tillgängligt faktureras du enligt din betalningsmetod och du får ett e-postmeddelande. Om du aktiverade automatiska hämtningar, hämtas objektet automatiskt till enheten du använde för att köpa det.

Om du inte ser ett förbeställt objekt på din enhet efter att det har släppts kan du hitta objektet bland dina inköp och hämta det där. Om objektet är en app eller ett spel kan du också hitta det i App Store och trycka eller klicka på Hämta.

Om köpet inte kan genomföras

Om ett faktureringsproblem hindrar ditt köp från att slutföras när din förbeställning släpps får du ett e-postmeddelande. Du måste uppdatera din faktureringsinformation innan du kan hämta objektet.

Om ett förbeställt album innehåller försläppta låtar

Om du förbeställer ett album och vissa låtar släpps innan albumet kan du debiteras för varje låt allt eftersom de blir tillgängliga. Du debiteras för återstående pris på albumet när det släpps.