Ändra ditt Apple-ID

Följ de här stegen om du vill ändra den e-postadress som du använder som ditt Apple-ID.

1. Ligga ut från alla Apple-tjänster och enheter som använder ditt Apple-ID.
  2. Logga in på din Apple-ID-kontosida.
  3. Klicka på Redigera i avsnittet Konto. Klicka på Redigera e-postadress under Apple-ID.
  4. Ange den e-postadress du vill använda som ditt Apple-ID. En verifieringskod skickas till din nya e-postadress.
  5. Ange verifieringskoden från e-postmeddelanden i fälten och börja använda ditt uppdaterade Apple-ID. Fick du inte e-postmeddelandet?
  6. Logga in till alla Apple-tjänster igen med ditt nya Apple-ID.

Du kan ändra ditt Apple-ID till en annan valfri e-postadress som du själv har kontroll över förutsatt att den inte redan används som ett Apple-ID. Om din e-postadress slutar med @icloud.com, @me.com eller @mac.com kanske du inte kan ändra ditt Apple-ID. Du ser heller inte Ändra e-postadress på din kontosida.

Läs mer

När du ändrar ditt Apple-ID måste du använda din nya inloggningsinformation med alla Apple-tjänster du använder.

Om du vill ändra det Apple-ID du använder på din iPhone, iPad eller iPod touch, och inte ändra den e-postadress som du använder som Apple-ID, följer du dessa steg för att logga ut och sedan logga in igen med ett annat Apple-ID.

FaceTime är inte tillgängligt i alla länder och regioner.

Senast ändrad: