Ändra ditt Apple-ID

Följ de här stegen om du vill ändra den e-postadress som du använder som ditt Apple-ID.

1. Logga ut från iCloud, iTunes och App Store, FaceTime, Hitta mina vänner, Hitta min iPhone och iMessage på varje enhet som använder ditt nuvarande Apple-ID.
  2. Logga in på din Apple-ID-kontosida.
  3. I avsnittet Konto klickar du på Redigera > Ändra e-postadress.
  4. Ange den e-postadress du vill använda som ditt Apple-ID. En verifieringskod skickas till din nya e-postadress.
  5. Ange verifieringskoden från e-postmeddelanden i fälten och börja använda ditt uppdaterade Apple-ID. Fick du inte e-postmeddelandet?

Du kan ändra ditt Apple-ID till någon annan valfri e-postadress som själv har kontroll över förutsatt att den inte redan används som ett Apple-ID. Om din e-postadress slutar med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, kan du inte ändra ditt Apple-ID och du kommer inte att se Ändra e-postadress på din kontosida.

Läs mer

När du ändrar ditt Apple-ID måste du använda din nya inloggningsinformation med alla Apple-tjänster du använder.

Om du vill ändra det Apple-ID du använder på din iPhone, iPad eller iPod touch, och inte ändra den e-postadress som du använder som Apple-ID, följer du dessa steg för att logga ut och sedan logga in igen med ett annat Apple-ID.

Senast ändrad: