Ändra ditt Apple-ID

Läs om hur du ändrar den e-postadress som du använder som ditt Apple-ID.

I de flesta fall är ditt Apple-ID även din primära e-postadress för ditt Apple-ID-konto. Du kan ändra ditt Apple-ID till någon annan valfri e-postadress som själv har kontroll över förutsatt att den inte redan används som ett Apple-ID. Om du har en e-postadress som avslutas med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, är det redan ett Apple-ID.

Så här nollställer du ditt Apple-ID:

1. Logga ut från iCloud, iTunes Store, App Store, FaceTime, Hitta mina vänner, Hitta min iPhone och iMessage på varje enhet som använder ditt nuvarande Apple-ID för dessa tjänster.
  2. Gå till Mitt Apple-ID.
  3. Välj Hantera ditt Apple-ID och logga in. Har du glömt lösenordet?
  4. Välj Ändra bredvid Apple-ID och primär e-postadress.
  5. Ange den e-postadress som du vill använda som ditt Apple-ID och välj sedan Spara ändringar. Apple skickar ett e-postmeddelande med en bekräftelse till adressen.
  6. Öppna e-postmeddelandet från Apple och klicka sedan på Bekräfta nu. Fick du inget e-postmeddelande?
  7. När sidan Mitt Apple-ID öppnas loggar du in med e-postadressen och lösenordet för ditt nya Apple-ID. När du får ett meddelande om att verifieringen är klar kan du börja använda ditt uppdaterade Apple-ID.
  8. Uppdatera funktionerna och tjänsterna som du använder med ditt Apple-ID så att alla använder det uppdaterade Apple-ID:t.

Om du måste ändra det Apple-ID som är inloggat på din iOS-enhet följer du dessa steg för att logga ut och sedan in igen med ett annat Apple-ID.

Senast ändrad: