Ta reda på vilken storlek på SIM-kort iPhone eller iPad använder

Om du vill ta reda på vilket SIM-kort iPhone eller Wi-Fi + Cellular-modell av iPad använder letar du reda på modellen i listan.

Nano-SIM-kort

iPhone

• iPhone X
  • iPhone 8, iPhone 8 Plus
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s, iPhone 6s Plus
  • iPhone 6, iPhone 6 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5

iPad*

• iPad (5:e generationen)
  • iPad Pro
  • iPad Air och senare
  • iPad mini och senare

*iPad mini 3 och senare, iPad Air 2 och iPad Pro stöder SIM-kort från Apple.

Mikro-SIM-kort

iPhone

• iPhone 4s
  • iPhone 4

iPad

• iPad (4:e generationen)
  • iPad (3:e generationen)
  • iPad 2
  • iPad

SIM-kort

iPhone

• iPhone 3GS
  • iPhone 3G
  • iPhone

Inbyggt SIM-kort från Apple

Dessa iPad-modeller har ett inbäddat SIM-kort från Apple som är inbyggt i iPad:

• iPad Pro 12,9 tum (2:a generationen) Wi-Fi + Cellular-modell
  • iPad Pro 10,5 tum Wi-Fi + Cellular-modell
  • iPad Pro 9,7 tum Wi-Fi + Cellular-modell

Dessa iPad-modeller har också ett SIM-fack för nano-SIM-kort. Du kan använda ett nano-SIM-kort från en annan operatör eller ett aktiverat SIM-kort från Apple.* Dessa modeller stöder inte ett SIM-kort från Apple som inte har aktiverats.

*Kontakta din operatör för att få mer information.

Läs mer

• Identifiera din iPhone- eller iPad-modell.
  • Ta bort eller byta SIM-kort.
  • Om SIM-facket eller enheten skadas av ett modifierat SIM-kort täcks det inte av Apples hårdvarugaranti. Om du klipper eller modifierar ditt SIM-kort för att kunna sätta det i en annan enhetsmodell kan du kanske inte ansluta till mobilnät eller använda vissa funktioner med den enheten.
  • Om du skaffar en ny iPhone och ditt gamla SIM-kort inte passar i den, bör du kontakta operatören och be att få ditt konto flyttat till det SIM-kort som medföljde telefonen eller fråga hur du får ett nytt SIM-kort om det inte medföljde.