Om programuppdateringar för Apple TV (2:a och 3:e generationen)

Läs mer om programuppdateringarna för Apple TV (2:a och 3:e generationen).

Ta reda på vilken modell du har eller hämta den senaste mjukvaran. Läs om uppdateringar för Apple TV HD.

Programuppdateringar för Apple TV (3:e generationen)

Läs mer om uppdateringar för din Apple TV (3:e generationen).

Vad är nytt i Apple TV-programuppdatering 7.8

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple TV-programuppdatering 7.7

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple TV-programuppdatering 7.6.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple TV-programuppdatering 7.6.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple TV-programuppdatering 7.6

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple TV-programuppdatering 7.5

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

Apple TV-programuppdatering 7.4

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple TV-programuppdatering 7.3.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple TV-programuppdatering 7.3

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

• Apple TV-appen: Apple TV-appen finns nu på Apple TV (3:e generationen). Med den kan du titta på alla dina favoritprogram och filmer på alla dina enheter från ett och samma ställe. Abonnera bara på de Apple TV-kanaler som du vill ha. Bläddra bland tusentals titlar från iTunes Store som du kan köpa eller hyra. Dessutom får du rekommendationer på program och filmer baserat på allt du tittar på.

Apple TV-programuppdatering 7.2.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple TV-programuppdatering 7.2.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple TV-programuppdatering 7.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple TV-programuppdatering 7.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple TV-programuppdatering 7.0.3

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple TV-programuppdatering 7.0.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple TV-programuppdatering 7.0.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple TV-programuppdatering 7.0

• Uppdaterad användarupplevelse: Få ett nytt utseende till Apple TV.

• Familjedelning: Spela upp familjens inköp.

• Be om köp: Se till att barnen har tillåtelse innan de handlar från iTunes.

• Beskrivande videotjänster: Lyssna på beskrivande videor med ett nytt hjälpmedel som kommer till utvalda filmer och tv-program på iTunes senare i år.

• Peer-to-peer AirPlay: Gäster kan använda AirPlay från sina Mac-datorer eller iOS-enheter direkt till din Apple TV (modell A1469 eller senare) utan att ansluta till ditt trådlösa nätverk.

• Beats Music: Lyssna på musik som alltid är rätt för dig.

Programuppdateringar för Apple TV (2:a generationen)

Läs mer om uppdateringar för din Apple TV (2:a generationen).

Apple TV-programuppdatering 6.2.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Tidigare programuppdateringar för Apple TV (2:a och 3:e generationen)

Läs om tidigare uppdateringar.

Apple TV-programuppdatering 6.2

• Allmänna uppdateringar: I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

• iTunes Extras: Utforska borttagna scener, foton, skådespelare och filmteam och mycket annat med utvalda filmköp från iTunes. iTunes Extras är endast tillgängliga för inköp i HD.

Apple TV-programuppdatering 6.1.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple TV-programuppdatering 6.1

• Huvudmenyn: Anpassa Apple TV genom att dölja funktioner i huvudmenyn.

• AirPlay: Den här uppdateringen innehåller ett säkerhetsalternativ som gör att man kan kräva att iOS-enheter eller Mac-datorer verifieras med en engångskod på skärmen innan AirPlay kan användas (kräver iOS 7.1 eller senare på iOS-enheter, eller OS X 10.9.2 eller senare på Mac-datorer). Med den här uppdateringen blir det också möjligt att låta en AirPlay-enhet hitta en Apple TV via Bluetooth i miljöer där multicast- eller Bonjour-trafik blockeras i nätverket eller där AirPlay-enheten ligger på ett annat delnät (kräver iOS 7.1 eller senare på iPhone 4s eller senare, iPad (3:e generationen eller senare), iPad mini (1:a eller 2:a generationen) eller iPod touch (5:e generationen) och Apple TV (3:e generationen)).

• Appen Fjärrkontroll: Visa köpta tv-program och filmer i appen Fjärrkontroll och spela upp dem direkt på Apple TV genom att trycka på dem. Skapa och spela upp iTunes Radio-stationer (kräver appen Fjärrkontroll version 4.2 eller senare).

• Allmänna uppdateringar: Uppdatering med förbättringar av programuppdateringar, undertexter och allmänna prestanda.

Apple TV-programuppdatering 6.0.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple TV-programuppdatering 6.0.1

Uppdatering med allmänna förbättringar av prestanda och stabilitet.

Apple TV-programuppdatering 6.0

• iTunes Radio: Skapa dina egna radiostationer och lyssna på dem utan reklam med iTunes-matchning (endast tillgängligt i USA).

• iTunes Music Store: Leta efter, köp och spela musik direkt från iTunes Music Store.

• iCloud-bilder: Nu kan du spela upp video från en delad bildström och visa bildströmmar från flera personer.

• AirPlay från iCloud: Apple TV kan spela upp innehåll från iTunes-molnet istället för från din AirPlay-enhet, när det är möjligt. Du behöver iOS 7 på AirPlay-enheten.

• Podcaster: Synkronisera podcaster och podcaststationer med Apple TV och alla dina iOS-enheter.

• iMovie Theater: Strömma dina iMovie-filmer direkt i hög upplösning från iCloud. Du behöver logga in på iCloud och hämta den senaste versionen av iMovie för iOS eller Mac.

• Undertexter och textning: Med den här uppdateringen får du automatiskt val av undertexter baserat på språkinställningen för Apple TV och en möjlighet att anpassa stilen för dold textning.

• Konferensrumskärm: Lås Apple TV i Konferensrumskärm (i arbets- och utbildningsmiljöer) och visa anvisningar för att använda AirPlay på bildskärmen.

• Programuppdatering: Håll din Apple TV uppdaterad med automatisk installation av tillgängliga programuppdateringar.

• Inställning: Använd en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 7 för att automatiskt överföra nätverksinställningar, ditt Apple-ID och språkinställningar till Apple TV (3:e generationen). Detta är inte tillgängligt för iPhone 4 och iPad 2.

Apple TV-programuppdatering 5.3

• Tredjepartsinnehåll: Den här uppdateringen innehåller stöd för HBO GO, ESPN, Sky News, Qello och Crunchyroll.

• iTunes Store: Med den här uppdateringen förbättras tillförlitligheten för inloggning i iTunes Store och uppspelning av köpt innehåll.

Apple TV-programuppdatering 5.2.1

• iTunes-molnet: Nu finns det stöd för Musik i molnet i Japan och Israel.

• Allmänna uppdateringar: Uppdatering med förbättringar av programuppdateringar, undertexter och allmänna prestanda.

Apple TV-programuppdatering 5.2

• iTunes-molnet: Bläddra i och spela upp din köpta iTunes-musik direkt från iCloud. Den här funktionen kanske inte finns i alla länder eller regioner.

• Bluetooth-tangentbord: Styr din Apple TV med ett Apple Wireless Keyboard.

• AirPlay-ljud för videor: Skicka stereoljud från filmer, TV-program och andra videor på Apple TV till AirPlay-kompatibla högtalare och enheter (inklusive AirPort Express och andra Apple TV-enheter).

• Allmänna uppdateringar: Uppdateringen innehåller också allmänna förbättringar av prestanda och stabilitet.

Apple TV-programuppdatering 5.1.1

• iTunes Nästa: Den här uppdateringen innehåller stöd för Nästa med iTunes 11 eller iTunes-matchning. Se kommande låtar när du spelar upp musik på Apple TV-enheten. Lägg till nya låtar och redigera dem som lagts i kö med fjärrkontrollen eller appen Fjärrkontroll.

• Allmänna uppdateringar: Uppdateringen innehåller också förbättringar av prestanda och stabilitet för iTunes Store, AirPlay, Netflix, iTunes-matchning och kabelbundna Ethernet-anslutningar.

Apple TV-programuppdatering 5.1

• Delade bildströmmar: Godkänn inbjudningar för Delade bildströmmar, bläddra bland bilder och kommentarer samt ta emot notiser om nytt innehåll.

• AirPlay: Skicka ljudinnehåll från Apple TV till AirPlay-kompatibla högtalare och enheter (inklusive AirPort Express och andra Apple TV-enheter). Du kan också kräva en kod på skärmen för att det ska gå att använda AirPlay med din Apple TV.

• iTunes-kontoväxling: Logga in på iTunes med flera Apple-ID:n och växla snabbt mellan dem.

• Trailrar: Sök bland filmtrailrar. I USA kan du visa visningstider för lokala biografer.

• Skärmsläckare: Den här uppdateringen innehåller de nya skärmsläckarna Överlappande, Krympande plattor och Glidpaneler.

• Huvudmeny: Ändra ordningen på symboler på andra sidan genom att hålla ned knappen Välj på fjärrkontrollen.

• Undertexter: Den här uppdateringen innehåller stöd för undertextning för döva och personer med nedsatt hörsel samt förbättrad visning och val av undertexter.

• Nätverkskonfiguration: Den här uppdateringen innehåller stöd för att ställa in avancerade nätverksalternativ med konfigurationsprofiler.

• Allmänna uppdateringar: I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple TV-programuppdatering 5.0.2

Föräldrakontroll: Den här uppdateringen åtgärdar ett problem som gjorde att innehållsbegränsningar tillämpades felaktigt för iTunes Store i Australien.

Apple TV-programuppdatering 5.0.1

• iTunes-förhandsvisningar: Förhandsvisningar av filmer och tv-program från iTunes Store kan nu visas i HD.

• AirPlay: Den här uppdateringen åtgärdar ett problem som gjorde att vissa iOS-appar hade problem med att ansluta via AirPlay.

• Hemmadelning: Den här uppdateringen förbättrar tillförlitligheten i Hemmadelning-anslutningar.

• Netflix: Den här uppdateringen åtgärdar ett problem som påverkade inloggning och navigation i Netflix.

• Allmänna uppdateringar: Uppdateringen innehåller också allmänna förbättringar av prestanda och stabilitet.

Apple TV-programuppdatering 5.0

• Nytt gränssnitt: Den här uppdateringen innehåller snabb visuell åtkomst till alla innehållsval.

• Filmköp på iCloud: Den här uppdateringen innehåller stöd för att köpa filmer på Apple TV och spela upp köpta filmer från iCloud.

• Genius-rekommendationer: Den här uppdateringen gör att rekommendationer för innehåll i iTunes Store läggs till baserat på tidigare hyrfilmer och köp.

• Skärmsläckarbilder: Titta på en ny, inbyggd skärmsläckare med bilder från National Geographic.

• Registrering på enheten: Den här uppdateringen innehåller registrering på enheten för innehållspartner på Apple TV med ditt Apple-ID.

Apple TV-programuppdatering 4.4.4

Den här uppdateringen innehåller generella förbättringar av stabilitet och prestanda, inklusive en korrigering av ett problem som gjorde att ett felmeddelande visades vid uppspelning av visst videoinnehåll.

Apple TV-programuppdatering 4.4.3

• Netflix: Den här uppdateringen innehåller stöd för Netflix i Mexiko.

• Ljudutgång: Den här uppdateringen åtgärdar problemet som gjorde att ljud inte spelades upp via den optiska porten när tv-apparaten är avslagen.

Apple TV-programuppdatering 4.4.2

Den här uppdateringen åtgärdar ett problem som gjorde att ett litet antal Apple TV-enheter måste anslutas till iTunes för att uppdateringen skulle kunna slutföras.

Apple TV-programuppdatering 4.4

• Bildström: Visa bilder som nyligen tagits med din iOS-enhet och som överförts till Bildström på iCloud.

• AirPlay-skärmdubblering: Strömma innehållet på skärmen på iPhone 4s eller iPad 2 trådlöst till din HD-tv.

• National Hockey League:* Titta på direktsända matcher och visa sammandrag, resultat och annat.

• Wall Street Journal: Se aktuella nyheter, ekonomikommentarer och ekonomiska expertanalyser.

• Nya bildspelsteman: Titta på bilder på din HD-tv med nya bildspelsteman, däribland Bildvägg, Vänd upp och Växlande plattor.

• Netflix: Den här uppdateringen innehåller stöd för undertexter när de är tillgängliga.

* För direktsända matcher och on-demand-matcher måste du ha ett abonnemang på NHL. Sändningsblockader kan gälla.

Apple TV-programuppdatering 4.3

• Köp av tv-program: Köp tv-program på Apple TV. Program som köpts på Apple TV kan hämtas på nytt till andra iOS-enheter. Program som köpts på andra iOS-enheter eller med iTunes visas automatiskt som tillgängliga för uppspelning på Apple TV. Funktioner kan begränsas beroende på region.

• Vimeo: Bläddra bland och se miljontals användaruppladdade videor på Vimeo-tjänsten helt kostnadsfritt.

Apple TV-programuppdatering 4.2.2

• Ljud: Den här uppdateringen åtgärdar ett problem som gjorde att ingen ljudsignal skickades ut vid uppspelning av visst videoinnehåll.

• Videouppspelning: Den här uppdateringen åtgärdar ett problem som gjorde att video inte visades vid uppspelning av visst innehåll.

• Inställning för utgående ljudsignal: Den här uppdateringen lägger till en inställning för utgående ljudsignal för att byta till 16-bitarsljud, som krävs för kompatibilitet med vissa tv-apparater och AV-mottagare.

• Förbättringar av snabbspolning i direktsändningar: Den här uppdateringen förbättrar prestanda för snabbspolning framåt och bakåt i direktsändningar.

• Filmbeskrivning: Den här uppdateringen åtgärdar ett problem som gjorde att beskrivningen inte visades för vissa filmer.

• Ordning för YouTube-videor: Den här uppdateringen åtgärdar ett problem som gjorde att YouTube-prenumerationsvideor inte ordnades efter datum.

Apple TV-programuppdatering 4.2.1

• Tv-kompatibilitet: Den här uppdateringen åtgärdar ett problem som kunde få bildskärmen att flimra eller visa fel färg på vissa äldre tv-apparater.

• Väckning från viloläge: Den här uppdateringen åtgärdar ett problem som gjorde att Apple TV kanske inte vaknade från viloläget.

• Ljud: Den här uppdateringen åtgärdar ett problem med att ljud inte hördes på vissa tv-modeller efter byte av ingångskälla.

• Allmänna uppdateringar: Uppdateringen innehåller också förbättringar av prestanda och stabilitet.

Apple TV-programuppdatering 4.2

• AirPlay för appar: Strömma video trådlöst från iOS-appar och webbplatser som är kompatibla med AirPlay på en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 4.3.

• MLB.TV:1 Pausa, spola bakåt eller framåt och byt mellan hemma- och bortasändningen. De som inte abonnerar kan också se MLB-resultat och matchstatistik i realtid, samt hela säsongens schema, resultat och statistik (direktsända matcher kan omfattas av sändningsblockader).

• NBA Game Time:2 Pausa, spola bakåt eller framåt både i direktsända matcher och on-demand-matcher. De som inte abonnerar kan också visa NBA-resultat och matchstatistik i realtid, och se hela säsongens schema, resultat, statistik och videohöjdpunkter (direktsända och arkiverade matcher kan omfattas av sändningsblockader).

• Netflix Dolby Digital 5.1:3 Lyssna på Dolby Digital 5.1-surroundljud när du tittar på filmer och tv-program från Netflix på Apple TV (inte tillgängligt för alla titlar).

• Nya bildspelsteman: Visa bilder med våra nya bildspelsteman Klippbok, Fotomobil och Helgmobil eller använd dem som skärmsläckare på din Apple TV.

• Förbättrat tangentbord på skärmen: Sök och ange namn och lösenord enklare med det omdesignade skärmtangentbordet.

• AirPlay-bildspelsteman: Nu har du tillgång till samtliga Apple TV-bildspelsteman när du använder AirPlay för att skicka bildspel från iPhone, iPad eller iPod touch till Apple TV med en trådlös anslutning.

• HDMI-färgläge: Den här uppdateringen innehåller en inställning för att ändra färgläget via HDMI.

• Anslutnings- och prestandaförbättringar: Den här uppdateringen innehåller prestanda- och anslutningsförbättringar.

1. Direktsända matcher och on-demand-matcher kräver ett abonnemang på MLB.TV.

2. Sändningsblockader kan gälla.

3. Tillgängligt i USA. För direktsända matcher och on-demand-matcher krävs ett abonnemang på NBA League Pass Broadband. Sändningsblockader kan gälla.

4. Inte tillgängligt med alla titlar. Netflix är tillgängligt i USA och Kanada.

Apple TV-programuppdatering 4.1.1

• Korrigering av tv-upplösning: Den här uppdateringen åtgärdar ett problem som kunde orsaka att HD-tv-apparater felaktigt visade bilden i 480p.

• Hämtningsproblem: Den här uppdateringen åtgärdar ett problem som kunde orsaka att en film eller ett tv-program hämtades på nytt.

Apple TV-programuppdatering 4.1

• AirPlay: Strömma videor, bilder och musik till din Apple TV från en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 4.2 eller senare. Strömma video och musik till din Apple TV från en Mac eller pc som har iTunes 10.2 eller senare.

• VoiceOver: Hjälpmedelsfunktionen VoiceOver möjliggör skärmläsning på Apple TV, vilket förenklar för personer som är blinda eller har nedsatt syn. Det markerade menyobjektet läses upp tillsammans med annan text på skärmen med feedback för bild- och ljudreglage. VoiceOver hanterar alla de 18 språk som finns på Apple TV.

• Anslutnings- och prestandaförbättringar: Uppdateringen innehåller också prestanda- och anslutningsförbättringar.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.