Konfigurera Exchange ActiveSync på iPhone, iPad och iPod touch

När du lägger till ditt Exchange ActiveSync-konto kan du synkronisera Mail, Kontakter, Kalender, Påminnelser och Anteckningar med din iOS-enhet.

Lägga till ett Exchange-konto

Tryck på Inställningar > Lösenord och konton > Lägg till konto > Exchange.

Ange din adress

Ange din e-postadress och tryck på Nästa. Du kan också ange en kontobeskrivning.

Skärmen för att lägga till exchange-konto på en iOS-enhet

Ansluta till din Exchange-server

När du har angett din e-postadress väljer du Logga in eller Konfigurera manuellt.

Tryck på Logga in för att automatiskt hitta din Exchange-kontoinformation. Om ditt konto använder modern autentisering vägleds du genom ett anpassat arbetsflöde för autentisering.

Tryck på Konfigurera manuellt för att ställa in ditt konto med standardautentisering. Ange lösenordet för din e-postadress och tryck på Nästa. Du kan även bli uppmanad att ange ytterligare serverinformation, som du kan få från din Exchange Server-administratör.

Skärmen för att konfigurera manuellt när ett konto för Microsoft Exchange läggs till

Synkronisera innehållet

Du kan synkronisera Mail, Kontakter, Kalender, Påminnelser och Anteckningar. När du är klar trycker du på Spara.

Sista skärmen när du väljer kontoalternativ när ett exchange-konto på en iOS-enhet läggs till

Redigera dina Exchange-inställningar

Tryck på Inställningar > Konton och lösenord och välj ditt Exchange-konto. Du kan också ställa in automatiska svar och ändra hur ofta du vill att Mail ska synkroniseras. Om du vill ändra avancerade inställningar trycker du på ditt kontonamn för att ändra inställningar som SSL och S/MIME.

Läs mer

Läs mer om driftsättning av iOS.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.