Om att byta SIM-kort

I vissa situationer kan du behöva byta ut SIM-kortet i din iPhone.

• när du byter till en ny operatör
  • om SIM-kortet är repigt, skadat eller av bristfällig kvalitet på något annat sätt
  • när du ska felsöka mobilens anslutning.

När du ska byta SIM-kort måste du stänga av enheten innan du öppnar SIM-facket. När du har bytt SIM-kort i din iPhone kan du behöva återansluta den till iTunes.

iPhone registrerar alla SIM-kort som används, men om SIM-kortets operatörsnamn inte visas i statusfältet efter att du har bytt kort måste du återansluta din iPhone till iTunes via Wi-Fi eller USB.

Om din iPhone inte fungerar med SIM-kortet efter att du har anslutit till iTunes, kan du behöva återskapa iPhone.

Mer information om iTunes och iPhone finns i iPhone Användarhandbok.

Läs mer

Om du byter SIM-kort kan det hända att dina visuella röstmeddelanden inte längre är tillgängliga i iPhone.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Senast ändrad: