Om du inte fick ditt e-postmeddelande med information om bekräftelse eller nollställning

Undrar du vart ett visst e-postmeddelande skickades? Här är några tips om hur du kan ta reda på det.

När du gör vissa uppdateringar i ditt Apple-ID skickar vi dig ett e-postmeddelande för att du ska kunna slutföra uppdateringen. Du kan till exempel ha nollställt ditt lösenord, nollställt dina säkerhetsfrågor eller lagt till en ny e-postadress till kontot. Om du inte kan hitta e-postmeddelandet när det har skickats, kan du prova med dessa steg.

Söka efter e-postmeddelandet

E-postmeddelandet kommer från ”Apple”, så det går fort att söka efter det. Om det inte finns i din inkorg, söker du i mapparna. Om du har ett skräppostfilter eller en e-postregel som flyttar dina e-postmeddelanden, kan det finnas i någon av mapparna Skräppost, Papperskorg, Borttaget eller Arkiv.

Kontrollera att du söker i rätt e-postkonto

Om du letar efter ett e-postmeddelande för nollställning av lösenord kontrollerar du att du söker i inkorgen för rätt e-postkonto. Det kommer antingen till den primära e-postadressen för ditt Apple-ID eller till en separat e-postadress för en nödsituation som du har lagt till för ditt konto.

Om du letar efter ett bekräftelsemeddelande kan du logga in på kontosidan för Apple-ID och gå igenom alla e-postadresser som du har registrerat, däribland den som du försöker att bekräfta. Om e-postadressen är felaktig kan du uppdatera den och få ett nytt bekräftelsemeddelande.

Skicka om e-postmeddelandet

Om du vill skicka om ett e-postmeddelande med information om nollställning, upprepar du stegen för att nollställa lösenordet eller säkerhetsfrågorna, så skickar vi ett e-postmeddelande till din e-postadress för nödsituationer eller din primära e-postadress för ditt Apple-ID.

Logga in på din kontosida för Apple-ID för att skicka om ditt bekräftelsemeddelande. Klicka på Skicka igen bredvid e-postadressen som du vill verifiera, så skickar vi ett e-postmeddelande till den adressen.

Kontrollera att du kan ta emot e-postmeddelanden

Om du inte får några e-postmeddelanden kan du behöva kontakta e-postleverantören för att få hjälp. Du kan också följa dessa steg för att få hjälp med att ta emot e-postmeddelanden i OS X Mail eller till en e-postadress på iCloud.

Kontakta oss

Gå till Systemstatus och se efter om Apple-ID är tillgängligt. Om du fortfarande inte kan hitta e-postmeddelandet med information om nollställning eller bekräftelse ska du kontakta Apple-supporten.