Om du inte kan aktivera din iPhone

Läs om vad du kan göra om din iPhone inte går att aktivera, om en varning anger att aktiveringsservern inte är tillgänglig eller om SIM-kortet inte stöds.

Innan du börjar

Behöver du mer hjälp? Använd nästa avsnitt.

Gör så här

1. Starta om din iPhone
  1. Om du använder en mobildataanslutning ansluter du till ett pålitligt wifi-nätverk istället.
  2. Vänta några minuter om du får ett felmeddelande på din iPhone där det står att aktiveringsservern inte är tillgänglig för tillfället eller inte kan nås när du försöker aktivera din telefon. Repetera sedan stegen ovan.

Försök aktivera din iPhone med hjälp av din dator om problemet kvarstår. Gör så här:

1. Se till att du har den senaste versionen av macOS eller den senaste versionen av iTunes.
  2. Kontrollera att datorn har en internetuppkoppling.
  3. Anslut iPhone till datorn med kabeln som medföljde din iPhone. Hitta din enhet på datorn.
  4. Vänta medan din dator upptäcker och aktiverar iPhone-enheten:

Om du fortfarande inte kan aktivera din iPhone bör du kontakta Apple-supporten.