Ta bort eller byta SIM-kort i iPhone eller iPad

Läs om hur du tar ut eller överför SIM-kortet i din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular-modeller).

När du tar ut eller överför ditt SIM-kort, sätter du in facket helt och i samma riktning som du tog ut det (det passar endast åt ett håll).

Använd endast SIM-facket som medföljde enheten. Ett SIM-fack för en iPhone 6 passar till exempel inte i en iPhone 6s.

iPhone

Du trycker upp enhetens SIM-fack genom att sätta i ett gem eller ett SIM-utmatningsverktyg i hålet bredvid facket. Leta reda på din modell nedan om du vill veta var SIM-facket sitter.

Hitta SIM-facket på sidan av iPhone 4 och senare modeller

SIM-facket på sidan:

• iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPhone 4s
  • iPhone 4 (GSM-modellen)

SIM-fack på ovansidan av iPhone 3GS, iPhone 3G och ursprunglig iPhone

SIM-facket på ovansidan:

• iPhone 3GS
  • iPhone 3G
  • Ursprunglig iPhone

iPad

Du trycker upp enhetens SIM-fack genom att sätta i ett gem eller ett SIM-utmatningsverktyg i hålet bredvid facket. Leta reda på din modell nedan om du vill veta var SIM-facket sitter.

SIM-fack på iPad

SIM-facket på den högra sidan, nära botten:

• iPad Pro
  • iPad mini 4
  • iPad Air 2
  • iPad mini 3
  • iPad Air
  • iPad mini 2
  • iPad mini

SIM-fack på iPad

SIM-facket på den vänstra sidan, nära ovansidan:

• iPad (4:e generationen)*
  • iPad (3:e generationen)*
  • iPad 2 Wi-Fi + 3G (GSM-modellen)*

*Sätt i gemet eller det medföljande SIM-utmatningsverktyget i 45 graders vinkel

SIM-fack på iPad

På iPad Wi-Fi + 3G hittar du SIM-facket på den vänstra sidan, nära undersidan.

Läs mer

• Eftersom dina röstmeddelanden kanske inte är tillgängliga efter att du har bytt SIM-kort kan du läsa om hur du sparar röstmeddelanden.
  • Ta reda på vilket SIM-kort enheterna använder.
Senast ändrad: