Överföra data från en tidigare iOS-enhet till din nya iPhone, iPad eller iPod touch

Ställ in din nya iOS-enhet från en säkerhetskopia av din förra iPhone, iPad eller iPod touch.

Innan du börjar

Välj en metod

Välj sedan en av dessa överföringsmetoder.

Snabbstart: Ställ in en ny enhet automatiskt med en iPhone eller iPad med iOS 11 eller senare.

iCloud: Överför dina data och köpt innehåll till din nya enhet från den gamla enhetens iCloud-säkerhetskopia.

iTunes: Överför dina data och köpt innehåll till din nya enhet från en iTunes-säkerhetskopia.