Synkronisera iPhone, iPad eller iPod touch med iTunes via USB

Läs om hur du synkroniserar din enhet med iTunes på datorn.

Använd iTunes för att synkronisera information på din enhet med datorn. Om du till exempel har filmer eller musik på datorn läggs dessa medier till på din iPhone, iPad eller iPod touch när du synkroniserar. Följ stegen nedan för att ställa in synkronisering.

1. Öppna iTunes. Kontrollera att du har den senaste versionen.
  2. Anslut enheten till datorn. Använd USB-kabeln som medföljer för att ansluta din enhet till en dator.
  3. Hitta den anslutna enheten. Läs mer om hur du hittar den anslutna enheten i iTunes.
  4. Klicka på enheten. När du har klickat på enheten visas flikar till vänster i iTunes-fönstret under Inställningar.

Om du inte har motsvarande innehåll i ditt iTunes-bibliotek kanske en del flikar inte visas. Om du till exempel inte har några podcaster i biblioteket visas inte fliken Podcast.

Utöver Musik, Filmer och TV-program kan några flikar visa:

Info: Synkronisera dina kontakter och kalendrar.
    Appar: Hantera appar och fildelning.
    Podcaster: Synkronisera dina podcaster.
    iTunes U: Synkronisera dina iTunes U-kurser.
    Böcker: Synkronisera dina böcker och PDF-dokument.
    Ljudböcker: Synkronisera dina ljudböcker.
    Signaler: Synkronisera dina ringsignaler och andra notissignaler.
    Bilder: Synkronisera dina bilder. Lär dig hur du synkroniserar bilder med iTunes. Aktivera synkronisering.

iTunes kan inte synkronisera visst innehåll, som e-post-konton, anteckningar eller bokmärken.

5. Aktivera synkronisering. Du kan aktivera synkronisering för musik, filmer, TV-program, podcaster, böcker, ljudböcker, signaler, bilder och info. Aktivera synkronisering genom att klicka på innehållstypen i listan under inställningar och sedan på rutan bredvid Synkronisera. Om rutan redan är markerad är synkronisering aktiverad för den fliken. Stäng av synkronisering genom att avmarkera rutan.
  6. Synkronisera innehållet. Synkronisera ditt innehåll genom att klicka på knappen Synkronisera i det nedre högra hörnet på skärmen. Endast informationen i innehållslistan som du har aktiverat synkronisering för synkroniseras till datorn. Om du gör några ändringar i inställningarna klickar du först på Utför. Du kan även synkronisera iOS-enheten via Wi-Fi.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Senast ändrad: