Synkronisera din iPhone, iPad eller iPod på din dator

Läs mer om hur du synkroniserar musik, filmer med mera på din Mac eller pc.

Om du kör macOS Catalina kan du använda Finder för att synkronisera ditt innehåll med din iOS- eller iPadOS-enhet. Om du kör macOS Mojave eller tidigare eller en Windows-dator kan du istället använda iTunes. Innan du använder din dator för att synkronisera innehåll med din iOS- eller iPadOS-enhet bör du överväga att använda iCloud, Apple Music eller liknande tjänster för att lagra innehållet på din Mac eller pc i molnet. På så sätt man du komma åt bland annat din musik och dina bilder på dina iOS-enheter när du inte är i närheten av din dator. Läs mer om att använda Apple Music eller iCloud-bilder istället för din dator.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.