Mac mini: Hitta serienumret

Lär dig hitta serienumret på din Mac mini.

Serienumret finns på flera platser:

I Mac OS X

På de flesta datorer med Mac OS X hittar du serienumret i fönstret Om den här datorn.

På datorns yta

Koppla från alla kablar och kontakter från din Mac mini och vänd den sedan upp och ner.

På Mac mini (mitten 2010 och senare) är serienumret tryckt på metallramen utan en streckkod:

På Mac mini (ursprunglig) till Mac mini (sent 2009) finns serienumret och ID-numret för Ethernet med streckkoder på en etikett på kanten till bottenhöljet på datorn (se nedan).

På den ursprungliga produktförpackningen

Om du fortfarande har kvar den ursprungliga produktförpackningen till din Mac mini, hittar du serienumret på streckkodsetiketten som är fäst på förpackningen.

På det ursprungliga kvittot (eller fakturan)

Vissa återförsäljare anger Mac mini-datorns serienummer på kvittot.

Läs mer

Läs om hur du hittar serienumret på andra maskinvaruprodukter från Apple.