Kom åt och visa iCloud-bilder på din iPhone, iPad eller Mac

Med iCloud-bilder kan du bläddra och söka i alla bilder och videor från alla enheter som du har och dela med dina vänner. Öppna bara appen Bilder.

Alla dina bilder på alla dina enheter

iCloud-bilder fungerar sömlöst tillsammans med appen Bilder för att ge säker lagring av bilder och videor på iCloud och för att se till att de hålls uppdaterade på din iPhone, iPad, Mac-dator och Apple TV samt på iCloud.com. Om du till exempel tar en bild på din iPhone kan du se samma bild på dina andra enheter och på iCloud.com.

Så här kommer du åt iCloud-bilder

1. Öppna appen Bilder.

2. Välj Bibliotek för att se dina bilder.

3. På din iPhone eller iPad trycker du på fliken Album för att se Mina album, Personer och platser, Medietyper och Andra. På din Mac visas dina Bilder, Album och Projekt i sidofältet.

Läs mer om hur du ställer in och använder iCloud-bilder på din iPhone eller iPad eller på din Mac.

Om du inte kan se dina iCloud-bilder

Om du inte ser dina iCloud-bilder i appen Bilder kontrollera du att:

Läs om vad du ska göra om du fortfarande inte ser dina bilder