Om ett fel inträffade när du uppdaterade din Apple Studio Display

Om en varningssymbol visas på din Studio Display är bildskärmen i återställningsläge och måste uppdateras.

En varningssymbolIngen bildtext för denna bild och support.apple.com/display/restore visas på din skärm om ett fel inträffar när du uppdaterar din Studio Display. Använd den inbyggda bildskärmen på din Mac eller en annan bildskärm som är ansluten till din Mac för att uppdatera din Studio Display.

1. Kontrollera att din Mac-dator är ansluten till internet.

2. Uppdatera din Mac till macOS 12.3 eller senare.

3. Vänta i upp till 15 minuter på att din Mac ska uppdatera bildskärmen. Medan den uppdateras kan du se en ellipssymbolNo alt supplied for Image, ett meddelande om att inte koppla från bildskärmen, eller en tom skärm. Koppla inte från bildskärmen och starta inte om din Mac medan uppdateringen pågår.

4. Koppla från Thunderbolt-kabeln från din Studio Display och din Mac, och koppla in den igen om en varningssymbolIngen bildtext för denna bild fortfarande visas på bildskärmen.

Om du inte har en annan bildskärm så att du kan följa stegen ovan eller om en varningssymbolIngen bildtext för denna bild fortfarande visas på bildskärmen kontaktar du Apple.