Vad är nytt med uppdateringarna av den fasta mjukvaran för Apple Studio Display

Läs mer om vilka ändringar och funktioner som ingår i uppdateringarna av den fasta mjukvaran för din bildskärm.

Studio Display-uppdatering av fast mjukvara 17

• Lägger till stöd för zoom, centrera om och manuell inramning i den inbyggda kameran

• Mindre stabilitetsförbättringar

Kräver macOS Sonoma 14 eller senare.

Studio Display-uppdatering av fast mjukvara 16.4

• Lägger till stöd för omkalibrering av bildskärmen på fältet med Pro Display Calibrator. Möjliggör specifika färgarbetsflöden som kan kräva anpassad kalibrering av den egna spektroradiometern. Läs mer

• Mindre stabilitetsförbättringar

Kräver macOS Ventura 13.3 eller senare.

Studio Display-uppdatering av fast programvara 15.5 (19F80)

• Löser ett ljudproblem med Studio Display

Kräver macOS Monterey 12.4 eller senare.

Studio Display-uppdatering av fast programvara 15.5 (19F77)

• Förfinar kamerans inställning, inklusive förbättrad brusreducering, kontrast och inramning

• Mindre stabilitetsförbättringar

Kräver macOS Monterey 12.4 eller senare.

Studio Display-uppdatering av fast programvara 15.4

• Lägger till support för Boot Camp på Intel-baserade Mac-datorer

• Mindre stabilitetsförbättringar

Kräver macOS Monterey 12.3 eller senare.

Kontrollera den fasta mjukvarans version

Så här kontrollerar du vilken version av fast mjukvara din Studio Display har: tryck på och håll ner alternativtangenten, välj Apple-menyn  > Systeminformation och klicka sedan på Grafik/bildskärmar. I Studio Display-avsnittet anges versionen för den fasta programvaran bredvid Version för bildskärmens fasta mjukvara.

Uppdatera din bildskärm

Du behöver en Mac med macOS Monterey 12.3 eller senare för att uppdatera Studio Display.

1. Gå till Apple-menyn  i hörnet av skärmen och gör något av följande beroende på vilken version av macOS du har:

• På macOS Ventura eller senare: Välj Systeminställningar, klicka på Allmänt i sidofältet och klicka sedan på Programuppdatering.

• På macOS Monterey: Välj Systeminställningar och klicka sedan på Programuppdatering.

2. Om det finns en uppdatering av mjukvaran för din bildskärm klickar du på Uppdatera nu för att börja ladda ned uppdateringen.

3. När uppdateringen är redo att installeras klickar du på Starta om i notisen som visas högst upp till höger på bildskärmen.

4. Koppla inte från bildskärmen medan uppdateringen pågår. Medan den uppdateras kan du se en ellipssymbolNo alt supplied for Image, ett meddelande om att inte koppla från bildskärmen, eller en tom skärm.