Apple Watch Series 7 - Teknisk information

Introduktionsår: 2021

Identifiera din Apple Watch

Finishar

GPS + Cellular

• Aluminum

• Midnatt

• Stjärnglans

• Grön

• Blå

• (PRODUCT)RED10

• Rostfritt stål

• Grafit

• Silver

• Guld

• Titan

• Rymdsvart (DLC)

• Naturlig

GPS

• Aluminum

• Midnatt

• Stjärnglans

• Grön

• Blå

• (PRODUCT)RED10

Apple Watch Nike : Aluminium finns i stjärnglans och midnatt.

Apple Watch Hermès : Rostfritt stål finns i silver och rymdsvart.

Funktioner

• Gps, Glonass, Galileo, QZSS och BeiDou

• Kompass

• Höjdmätare som alltid är på

• Vattentålig

• 50 meter1

• Sensor för syrenivå i blodet

• (appen Syrenivå i blodet)2

• Elektrisk hjärtsensor

• (appen EKG)3

• Tredje generationens optisk hjärtsensor

• Internationella nödsamtal5

• Nödsamtal SOS4

• Accelerometer

• upp till 32 g-krafter med falldetektering

• Gyroskop

• Sensor för omgivande ljus

• Högtalare

• Mikrofon

• Apple Pay

• GymKit

• Kapacitet: 32 GB

• Baksida i keramik och safirglas

Skärm

• 45 mm

• 396 x 484 pixlar

• 1143 mm² skärmyta

• 41 mm

• 352 x 430 pixlar

• 904 mm² skärmyta

• Retina LTPO OLED-skärm som alltid är på

• Ljusstyrka på 1000 cd/m²

Chip

• S7 med 64‑bitars tvåkärnig processor

• W3

• Trådlöst chip från Apple

• U1-chip

• (Ultra Wideband)11

Anslutningar

Kraft

• Inbyggt uppladd­ningsbart litiumjonbatteri

• Upp till 18 timmar7

• Magnetisk snabbladdningskabel med usb‑c-kontakt

Miljöegenskaper12

• 100 procent återvunnet aluminium i boetten

• 100 procent återvunnen volfram i Taptic Engine

• 100 procent återvunna sällsynta jordartsmetaller i alla magneter

• 100 procent återvunnet tenn i SiP

• Energieffektiv13

• Ansvarsfullt tillverkade förpackningar14

• Arsenikfritt glas i skärmen15

• Fri från kvicksilver, bromerade flamskyddsmedel, pvc och beryllium15

Mått

41 mm

• Höjd: 41 mm

• Bredd: 35 mm

• Djup: 10,7 mm

45 mm

• Höjd: 45 mm

• Bredd: 38 mm

• Djup: 10,7 mm

Vikt

41 mm

• Aluminum: 32 gram

• Rostfritt stål: 42,3 gram

• Titan: 37 gram

45 mm

• Aluminum: 38,8 gram

• Rostfritt stål: 51,5 gram

• Titan: 45,1 gram

Detta ingår

• Apple Watch Series 7

• Armband/loop

• Magnetisk snabbladdningskabel med USB‑C-kontakt (1 m)

Materialet i höljena och armbandstyperna baseras på ditt val

1. Apple Watch Series 7, Apple Watch SE och Apple Watch Series 3 är klassificerade som vattentåliga ner till 50 meter enligt ISO-standard 22810:2010. Det betyder att de kan användas vid aktiviteter i grunt vatten, som simning i simbassänger, sjöar eller hav. Däremot bör de inte användas vid dykning, vattenskidåkning eller andra vattenaktiviteter som involverar höga hastigheter eller större djup.

2. Mätvärden i appen Syrenivå i blodet är inte avsedda för medicinskt bruk, vare sig vid självdiagnos eller i samråd med läkare. De är endast avsedda för träning och allmänt välbefinnande.

3. Appen EKG och varning om oregelbunden rytm kräver den senaste versionen av watchOS och iOS och är inte avsedda att användas av personer som är under 22 år. Appen EKG finns på Apple Watch Series 4 och senare (inte på Apple Watch SE). Varningen om oregelbunden rytm är inte avsedd att användas av personer som tidigare har diagnostiserats med förmaksflimmer.

4. Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) och Apple Watch SE (GPS + Cellular) kan ringa Nödsamtal SOS via mobil uppkoppling. Du kan även ringa Nödsamtal SOS på en Apple Watch utan mobil uppkoppling om din iPhone är i närheten eller om din Apple Watch är ansluten till ett känt wifi-nätverk och du har aktiverat wifi-samtal.

5. Funktionen för internationella nödsamtal kräver en Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) eller Apple Watch SE (GPS + Cellular). Se vilka länder och regioner som har stöd för funk­tionen på apple.com/se/watchos/feature-availability.

6. Abonnemang krävs för tillgång till mobilnät. Kontakta din mobiloperatör om du vill veta mer. Roaming i utlandet stöds inte. Läs mer om medverkande mobiloperatörer och villkor på apple.com/se/watch/cellular. Mer information om hur du ställer in mobil uppkoppling finns på support.apple.com/sv-se/HT207578.

7. Heldagstesterna av Apple Watch-batterier genomfördes av Apple i augusti 2021 med förhandsversioner av Apple Watch Series 7 (GPS) och Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular). Alla enheter var parkopplade med en iPhone och testades med en förhandsversion av mjukvaran. Batteritiden varierar beroende på användning, mobiltäckning, inställningar och många andra faktorer. De faktiska resultaten varierar. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries och apple.com/se/watch/battery.html.

8. Testerna utfördes av Apple i augusti 2021 med förhandsversioner av Apple Watch Series 7 (GPS) och Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) med magnetisk snabbladdningskabel med usb‑c-kontakt till Apple Watch (modell A2515) och 20 W usb‑c-strömadapter från Apple (modell A2305) samt med Apple Watch Series 6 (GPS) och Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) med magnetisk laddningskabel till Apple Watch (modell A2255 och A2256) och Apple 5 W usb-strömadapter (modell A1385) parkopplade med en iPhone. Alla enheter testades med förhandsversioner av mjukvaran. Laddningstiden varierar beroende på region, inställningar och omgivande faktorer. De faktiska resultaten varierar.

9. Resultaten bygger på prestanda vid normal användning. Testerna genomfördes av Apple i augusti 2021 med förhandsversioner av Apple Watch Series 7 och leveransklara Apple Watch SE. Alla enheter var parkopplade med en iPhone och testades med en förhandsversion av mjukvaran. Testerna avspeglar ungefärliga prestanda för Apple Watch.

10. En del av intäkterna från varje såld (PRODUCT)RED går till Globala fondens arbete med att bekämpa aids. Från nu och till och med den 31 december går dessa intäkter till Globala fondens insatser mot covid‑19.

11. Ultra Wideband är inte tillgängligt i alla regioner.

12. Uppgifterna stämmer vid produktlanseringen.

13. Uppfyller California Energy Commissions krav på energieffektivitet för små batteriladdare enligt beskrivningen i California Code of Regulations.

14. 100 procent av de nya träfibrerna kommer från ansvarsfullt skogsbruk och 90 procent eller mer av förpackningarna är fiberbaserade.

15. Apples specifikation om reglerade ämnen innehåller definitioner av begränsningar som gäller för skadliga ämnen samt definitioner av vad Apple anser att ”fritt från” innebär. Alla Apples produkter är pvc- och ftalatfria, med undantag för AC-strömsladdar i Indien, Thailand (AC-strömsladdar med två stift) och Sydkorea där vi väntar på att myndigheterna ska godkänna våra ersättningar för pvc och ftalater.

16. Inbytesvärdet kan variera beroende på den inbytta enhetens skick, årsmodell och konfiguration. Värdet kan också variera beroende på om inbytet görs online eller i butik. Du måste vara över 18 år. Apple eller dess inbytespartner förbehåller sig rätten att neka eller begränsa inbytes­transaktioner av valfri anledning. Vid inbyte i butik måste du kunna visa giltig fotolegitimation (informationen kan sparas om det krävs enligt lag). Ytterligare villkor från Apple eller Apples inbytespartner kan tillkomma.

Apple Watch kräver en iPhone 6s eller senare med den senaste versionen av iOS.

Funktionerna kan ändras. Vissa funktioner, appar och tjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk. Visa hela listan.